Hirtelen hosszú haja lett Tornóczky Anitának

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
haj Tornóczky Anita hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években rövid, fiús frizurával mentette a bajba került kutyákat Tornóczky Anita. Az elmúlt hónapokban hosszú, lófarkban sietett a négylábúak segítségére. Hogyan nőtt meg ilyen hirtelen a haja? Megkérdeztük!

Elbúcsúzott rövid, fiús hajától Tornóczky Anita, és egy sokkal nőiesebb frizurára váltott. A legalább 20 cm különbség nem olyan feltűnő, hisz Anita leginkább lófarkba összefogva viseli barna, egyenes haját

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A saját hajam is lassan megnőtt, de nemrég hozzá lett toldva egy kicsi, nem is akármilyen póthaj. A saját régi hajam, amit egyszer korábban levágattam. Megtartottam, de nem otthon őrizgettem a fiókban. Nem tudtam, hogy bírom-e a póthajas toldást, hisz sohasem volt hosszabbítva. Ez most így nagyon tetszik. Nekem sokkal nőiesebbnek tűnt a rövid frizura, de ezt egyedül én gondolom így" –nevett Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.