Nem könnyű Ákos gyerekének lenni - Meglepő vallomás az énekestől

hírnév Ákos VOLT Fesztivál gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel indítaná útnak nagyfiát, ha fesztiválozni menne, és egyáltalán, milyen lehet Kovács Ákos gyermekének lenni - többek közt ennek járt utána a Life.hu riportere.

"A hírnévnek vannak olyan következményei, amiket senki nem látott előre, és sok esetben nem is kíván magának. Így ha valaki egy ilyen kis országban ilyen nagy hírre vergődött ember gyereke, annak vannak terhei" - mondta a Life.hu riporterének Kovács Ákos, aki többek közt arról is mesélt, milyen hátrányokkal jár gyermekei számára apjuk ismertsége.

Erre még David Beckham nagyanyja is büszke lennehttp://www.life.hu/bulvar/20150624-david-beckham-a-buckingham-palotaban-fotozkodott-erzsebet-kiralynovel.htmlA sztárfocista nemrég egy olyan fogadáson vett részt, amely bővelkedett az illusztris vendégekben.TV + Bulvár--Majka több ezer ember előtt égette le kollégáit?http://www.life.hu/bulvar/20150623-majka-kigunyolta-a-wellhellot-es-a-tnt-t-egy-velencei-fesztivalon.htmlIsmét csipkelődős kedvében volt a rapper, aki egy velencei fesztiválon, több ezer ember előtt szólt be kollégáinak: Dobrády Ákos slágerét és Fluor Tomi bandáját is kigúnyolta. TV + BulvárOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Cserpes Laura már a kis polcon"http://www.life.hu/bulvar/20150623-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-cserpes-laura-berki-krsiztian-alekosz.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + Bulvár--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Bulvár--Így készül Lilu a fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-fesztivalszezonra-keszul.htmlA gyönyörű műsorvezető már javában készül a fesztiválszezonra, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigoOszter Sándort teljesen kikészítette az ellene folyó nyomozáshttp://www.life.hu/bulvar/20150620-oszter-sandor-szinmuvesz-kikeszult-az-ellene-folyo-nyomozas-miatt.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: az ügyészség állítólag ittas vezetés és rongálás miatt emelt vádat Oszter Sándor ellen. A színészt anyagilag és erkölcsileg is nagyon megviseli az eljárás. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.