Párkányi Éva Big Brother BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen boldogul a mindennapokban a Big Brother egykori győztese. Párkány Éva számára a biztonságot jelenti a pszichiátria, ahová éppen ezért szeretne újra visszakerülni. 

"Olyan régen kellett utoljára boltba mennem, hogy már azt sem tudom, mi mennyibe kerül" – nyilatkozta a Story magazinnak BB Évi, akinél skizofréniát állapítottak meg 27 évesen, és hosszú gyógykezelés után nemrég tért haza Kaposvárra, ahol egyedül él egy házban.

Forrás: filmsor.net

A való életben azonban nehezen boldogul a Big Brother egykori győztese, aki szerint a kórházban sokkal könnyebb volt az élet, hiszen ott teljesen ellátták.

"Hozták a reggelit, ebédet, vacsorát, nem kellett magamat ellátnom, szóval ott sokkal könnyebb volt az élet. (...) Néha annyira magam alatt vagyok, hogy már kétszer kihívtam a mentőket és visszavitettem magam a kórházba. Ott legalább van ellátás, nem magamnak kell boldogulnom" – mesélte Évi, akire sokszor az édesanyjának kell rászólnia, hogy mosakodjon meg, öltözzön át, vagy ne hamuzzon a padlóra.

"Már nincsenek bennem érzések a gyerekeimmel kapcsolatban, nem is akarok többet anya lenni" - tette hozzá. "Jó volna, ha lenne mellettem egy szerető társ, egy férfi, akire támaszkodhatnék, és aki nem csak a szex miatt lenne velem. Azonban borzasztóan rossz emlékeim vannak a férfiakról, mert szinte mindegyik csak kihasznált. Az egyik barátom például néhány éve lecsalt magához a Balatonra, majd heteken át bezárva tartott egy fonyódi házban, hogy a kedvére tegyek" - idézte fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.