Székletes sütit tálalt fel egy férfi - Mágikus szósznak nevezte a terméket

Forrás: Thinkstock -
etetés ürülék széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő különleges desszertet talált a konyhában. Eláruljuk, nem kérte el a receptet. 

Hallottunk már a kávéba ejakuláló kollégáról, sőt, még a lábbőr reszelékkel etető asszony esetén is megdöbbenhettünk, de csak miután kihevertük a teába pisilős sztorit.

Forrás: Thinkstock

A nő lakótársa kezdetben teljesen normálisan viselkedett, majd feltűnt neki, hogy gyakran be van szívva a fiatalember. Egyszer, mikor hazaért a nő, szörnyű bűz terjengett a lakásban. Kiment a konyhába, és belenézett a szemetesbe és a sütőbe. Talált is egy süteményt, aminek a tölteléke a kedves lakótárs saját széklete volt.

Mikor a férfi hazaért, rákérdezett, mégis miért ürített a süteménybe, mire azt a választ kapta: "Ez az én mágikus szószom."

Ezután szakács el is fogyasztotta saját művét. Egészségére.

Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huPfuj! Gumikesztyű került a fánkbahttp://www.life.hu/news/20150625-gumikesztyu-kerult-a-fankba.htmlEgy terhes anyuka egy kis édességre vágyott, ezért beugrott egy szupermarketbe, és vásárolt egy fánkot. Arra nem számított, hogy a csemege egy kis extrával érkezik.News--Bírságot kapott a TV2 az Éden Hotel erőszakos jelenete miatthttp://www.life.hu/news/20150624-birsagot-kapott-a-tv2-az-eden-hotel-miatt.htmlAz Éden Hotel 3 erőszakos szexjelenete miatt megbüntette a Médiatanács a TV2-t. NewsOrigoSzektások szállíttattak le egy fiatal lányt egy budapesti buszrólhttp://www.life.hu/news/20150623-leszallasra-kenyszeritettek-a-szektasok-egy-fiatal-lanyt-egy-budapesti-buszon.htmlFekete ruhába öltözött vallási csoport kényszerített arra egy fiatal, miniszoknyást lányt, hogy leszálljon a Budapesten közlekedő 112-es buszról. NewsMTIMaszkos férfiak rabolták el a menyasszonythttp://www.life.hu/news/20150622-maszkos-ferfiak-elraboltak-a-menyasszonyt.htmlSokan azt hitték egy esküvőn, hogy emberrablás történt, annyira jól játszotta a szerepét néhány vendég. NewsThinkstockKüzdelmes hétvégéje volt Schumachernekhttp://www.life.hu/news/20150622-mick-schumachernek-kuzdelmes-hetvegeje-volt.htmlMichael Schumacher fia, Mick izgalmas, de annál kevésbé eredményes hétvégén van túl. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.