Egy 18 éves kerékpározó lánnyal keveredett állítólag szóváltásba a kaposvári iskolaigazgató, aki a lány elmondása szerint nem éppen a legszebb módját választotta a konfliktuskezelésnek. 

A fiatal lány a járdáról épp a bicikliútra akart áthajtani kerékpárjával, ehhez azonban - állítása szerint - két dülöngélő férfit kellett volna kikerülnie. Az egyik, amikor hallotta, hogy közeledik, megfordult és megkérdezte tőle, hogy mit keres ott. A lány elmondta, hogy szeretne átmenni a bicikliútra. A férfi azonban állítólag azt válaszolta, hogy itt biztosan nem fog, takarodjon le az útra - írja a sonline.hu.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Szó szót követett, majd, amikor a lány megpróbálta kikerülni a férfit és a barátját, az hátrarúgott egyet, és éppen beletalpalt a biciklibe. A lány ekkor elesett, és az orvosi ambuláns lap szerint felületi hámsérüléseket szenvedett.

Az iskolaigazgató a rendőrségen azzal védekezett, hogy valóban vitatkoztak, de nem trágár módon, és nem vette észre, hogy a lány elesett. Amikor hátranézett ugyanis, azt látta, hogy a bicikli mellett áll és telefonál. Az igazgatót az ügyészség megrovásban részesítette.