Iskolaigazgató rúgott fel egy bicikliző lányt Kaposváron

Forrás: Thinkstock -
felrúg igazgató garázdaság iskolaigazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 18 éves kerékpározó lánnyal keveredett állítólag szóváltásba a kaposvári iskolaigazgató, aki a lány elmondása szerint nem éppen a legszebb módját választotta a konfliktuskezelésnek. 

A fiatal lány a járdáról épp a bicikliútra akart áthajtani kerékpárjával, ehhez azonban - állítása szerint - két dülöngélő férfit kellett volna kikerülnie. Az egyik, amikor hallotta, hogy közeledik, megfordult és megkérdezte tőle, hogy mit keres ott. A lány elmondta, hogy szeretne átmenni a bicikliútra. A férfi azonban állítólag azt válaszolta, hogy itt biztosan nem fog, takarodjon le az útra - írja a sonline.hu.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Szó szót követett, majd, amikor a lány megpróbálta kikerülni a férfit és a barátját, az hátrarúgott egyet, és éppen beletalpalt a biciklibe. A lány ekkor elesett, és az orvosi ambuláns lap szerint felületi hámsérüléseket szenvedett.

Az iskolaigazgató a rendőrségen azzal védekezett, hogy valóban vitatkoztak, de nem trágár módon, és nem vette észre, hogy a lány elesett. Amikor hátranézett ugyanis, azt látta, hogy a bicikli mellett áll és telefonál. Az igazgatót az ügyészség megrovásban részesítette.

"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstockMegható kutyabarátság! El sem mozdul vak társa mellől a terrierhttp://www.life.hu/news/20150626-meghato-kutyabaratsag-el-sem-mozdul-vak-tarsa-mellol-a-terrier.htmlEgy észak-angliai csatornában találtak rá a két kutyusra, akik elválaszthatatlanok egymástól. A vak Jack Russel terriernek egy Staffordshire Bull terrier az oltalmazója és igaz barátja.NewsTragédia történt! Öngyilkos lett Kiss Daniella, a Magyarország Szépe győztesének szerelmehttp://www.life.hu/news/20150626-ongyilkos-lett-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-gyoztesenek-szerelme.htmlHét évig volt egy pár Daniella és kedvese, Józsi. A fiú azonban félrelépett, a lány pedig azonnal szakított vele, és később sem bocsátott meg... Aztán megtörtént a tragédia. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huPfuj! Gumikesztyű került a fánkbahttp://www.life.hu/news/20150625-gumikesztyu-kerult-a-fankba.htmlEgy terhes anyuka egy kis édességre vágyott, ezért beugrott egy szupermarketbe, és vásárolt egy fánkot. Arra nem számított, hogy a csemege egy kis extrával érkezik.News--Cigánybált rendeznek Damu Roland tiszteletérehttp://www.life.hu/news/20150624-damu-roland-cigany-balban-vesz-majd-reszt.htmlDamu Roland rajongói oldalán korábban az volt olvasható, hogy ő roma származásúnak vallja magát.News--Óriási megtiszteltetés: Conchita Wurst a Rolling Stone címlapjánhttp://www.life.hu/news/20150624-conchita-wurst-a-rolling-stone-cimlapjan-oriasi-megtiszteltetes.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese örömmel posztolta ki közösségi oldalára, hogy rákerült a Rolling Stone magazin címlapjára. Nem csoda, hogy boldog, ez ugyanis, ahogy ő is írta, hatalamas dolog.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.