Levágta egy nő kezét Rékasi Károly

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
bűvész Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja egy félelmetes bűvészmutatványt hajtott végre.

Rékasi Károly egy guillotine éles pengéje alá tette egy hölgy kezét, majd működésbe hozta a félelmetes szerkezetet. No nem kell megijedni, a mutatvány csupán a show része volt.

"Úgy nyolc évvel ezelőtt kezdődött ez a történet. Ki akartam próbálni magam az élet több területén, próbálgattam a szárnyaim, hogy merre vezethetne az utam, ha úgy alakulna, hogy színészként nem lenne rám szükség. Mindig is csodáltam az illuzionistákat, akik egyik ámulatból a másikba tudják ejteni a nézőket. Időközben a legnagyobbaktól is kaphattam ötleteket, trükköket, például Ungár Anikótól és Holcz Gábortól. Bartha Zsolt a Barátok közt sorozattal belépett az életembe, és színházi szí­nészként sem panaszkodhatok. A jövő évadban is több új bemutató vár rám a József Attila Színházban, de a bűvészet hobbiként megmaradt az életemben" – mesélte a Borsnak Rékasi.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Felébredt a kómából az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20150628-felebredt-a-komabol-mutlu-kaya-torok-enekesno.htmlFelébredt a kómából Mutlu Kaya, az a török énekesnő, akit a saját barátja lőtt fejbe egy hónapja.TV + BulvárSarka Kata:"Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék"http://www.life.hu/bulvar/20150628-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-civil-eletre-vagyik.htmlSarka Kata bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.TV + Bulvár--Csupasz popsival pózolt Nagy Adri?http://www.life.hu/bulvar/20150614-nagy-adri-a-megasztarbol-csupasz-popsival-pozol.htmlJól látnak szemeink? Nagy Adri valóban csupasz popóval pózolós fotót posztolt?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKivel bújt ágyba Sarka Kata?http://www.life.hu/bulvar/20150614-sarka-kata-kutyajaval-millaval-rakott-ki-kozos-kepet-instagramra.htmlNagyon édes közös képpel búcsúzott el tegnap este Sarka Kata Instagramon. TV + BulvárOrigoVitázik az álompár? Bochkor Gábor és Várkonyi Andi van, hogy külön szobában alszik!http://www.life.hu/bulvar/20150523-bochkor-gabor-es-parja-varkonyi-andrea-gyakran-veszekednek-smsen-keresztul.htmlBochkor Gábor egy interjúban bevallotta: előfordul, hogy párjával, Várkonyi Andival akár napokig is vitatkoznak, mire megoldják a konfliktusokat.TV + Bulvár--Hihetetlen! Kozsó feltámadthttp://www.life.hu/bulvar/20150523-agymutete-utan-szegeden-ter-vissza-a-szinpadra-kozso.htmlNem rég még logopédus tanította újra beszélni, két hét múlva azonban már újra koncertezik az agyműtéten átesett énekes.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.