Glastonbury-ben fesztiválozott a dalai láma - Videó!

fesztivál videó Glastonbury dalai láma születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glastonbury Fesztiválon járt a dalai láma, ahol születésnapja alkalmából felhívták a színpadra, majd fel is köszöntötték.

A világ egyik legjelentősebb rockfesztiválján jelent meg a napokon belül 80. születésnapját ünneplő dalai láma. A fesztiválon a magyar műsorvezető, Lilu is részt vesz, így biztos ő is részese volt az eseménynek. Tibet vallási vezetője Patty Smith kíséretében lépett a színpadra, majd a tömeg dalra fakadt, és együtt köszöntötték fel az ünnepeltet. Ezután felvágta a számára készített tortát, majd szólt pár szót a fesztivál résztvevőihez.

Nézd meg, hogy szól a több tízezres tömegtől a Happy Birthday!

Gyászol a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/news/20150629-dzsudzsak-balazs-gyaszolja-egyik-rokonat.htmlDzsudzsák Balázs elvesztette egyik rokonát, a haláleset miatt pedig a Dinamo Moszkva ausztriai edzőtáborába sem tudott elmenni. News--Ünnepeljük a Dunát!http://www.life.hu/news/20150629-ma-van-a-nemzetkozi-duna-nap.htmlMa van a Nemzetközi Duna Nap, amit 2004 óta ünnepelnek a Duna menti országok, így Magyarország is.News--Megújulnak az ELTE gólyatáboraihttp://www.life.hu/news/20150629-teljesen-megujulnak-az-elte-golyataborai.htmlTeljesen megújulnak az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) gólyatáborai. A jogi kar és a tanítóképző kar idén nem szervez gólyatábort. NewsThinkstockEgy púpos keverék kutya nyerte a legrondább ebek 2015-ös versenyéthttp://www.life.hu/news/20150628-egy-pupos-keverek-kutya-nyerte-a-legrondabb-ebek-idei-versenyet.htmlEgy számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát választottak a világ legrondábbjává a kaliforniai Petalumában.News--Alig ismerni rá Lilura - Melegítőben és smink nélkül partizik a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20150629-lilu-igy-bulizik-a-glastonbury-fesztivalon.htmlLilu Glastonburyben, a sztárok egyik kedvenc fesztiválján bulizik, ahol olyan kép készült róla, amelyen szinte felismerhetetlen. TrendOrigoÍgy csapatja Lilu a Glastonbury fesztiválonhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-glastonbury-fesztivalon-bulizik.htmlLilu teljes gőzzel belevetette magát a fesztiválszezonba: már meg is érkezett Glastonbury-be, a sztárok kedvenc bulihelyére, ahol ő is átadta magát a fesztiválozós életérzésnek. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.