A tragikusan elhunyt szépségkirálynő mindössze 17 éves volt, amikor önkezével végett vetett az életének, azonban vannak, akik szerint még mindig életben van. Állítólag többek közt Molnár Csilla öccse is ezt állítja.

Molnár Csillát 1985-ben választották Magyarország legszebb lányának. Egy évvel később viszont öngyilkosságot követett el, amikor bevett harminc tablettát apja szívgyógyszereiből. A hír sokkolta a közvéleményt, és a mai napig terjednek elméletek a lány haláláról.

Forrás: molnarcsilla.hu

Csilla öccse a Blikknek adott korábbi nyilatkozatában azt állította, hogy hét évvel ezelőtt külföldön találkozott valakivel, akit a nővérének vélt. "Az utcán konfliktusba keveredett, nekem kellett megvédenem őt" – jelentette ki. Attila többek közt azzal próbálta alátámasztani elméletét, hogy annak idején csak néhány pillanatra látta a nővérét a koporsóban, és nem hiszi, hogy őt temették el Kaposváron. 

A Tolna megyei Pincehelyen élt dr. Tóth László polgármester, aki mélyen hitt abban, hogy a volt szépségkirálynő nem halt meg, és jelenleg Paraguayban lakik – írja a Story magazin. A férfi állítólag olyan aktákat őrzött az otthonában, amelyekben egy fotó szerepelt Csilláról a dél-amerikai városban. A polgármester szerint ezekből az aktákból tudta meg, hogy Csilla a szépségverseny ideje alatt is Klemm Anna néven az elhárítás ügynöke volt.

A férfi halála után a dossziék már nem kerülhettek nyilvánosságra, mivel a  faluvezető felesége kidobta őket.