Emlékszel még rá? Felnőtt a kislány, aki elbűvölte a világot!

Simon Cowell zongora Got Talent lemez Ázsia Connie Talbot gitár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel arra a kislányra, aki hatévesen, elöl hiányzó fogakkal, tündéri hangon énekelte el a Somewhere Over the Rainbow című dalt, és mindenkit meghatott, még Simon Cowellt is? A lány, Connie Talbot ma már 14 éves, és ötödik lemezét készül megjelentetni.

A legelső, vagyis a 2007-es Britain's Got Talent válogatóján vette le lábáról az egész világot az akkor hatéves kislány.

„Azóta megtanultam zongorázni és gitározni. A számaim nagy részét én írom, ami rengeteg tapasztalatot ad” – nyilatkozta a fiatal felnőtté cseperedő lány. A 14 éves Connie az iskola mellett csak a zenéléssel foglalkozik, reméli, hogy van jövője a szakmában. Nyáron Ázsiában fog koncertezni, ahol egyébként imádják őt.

Íme, egy feldolgozás tőle:

Saját dalát itt hallgathatod meg!

Ismerd meg a Hungarys Got Talent zsűrijét!

Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó foglalja el az RTL Klub legújabb tehetségkutatójának, a Hungary's Got Talentnek a zsűriszékeit. Ismerd meg őket közelebbről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.