gyilkosság Nancy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát Kínában Jao Gaopeng, akire nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a fiatal magyar prostituált, Nancy brutális meggyilkolása miatt. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a 32 éves kínai állampolgárt, Yao Gaopenget azzal vádolják, hogy brutálisan összeverte, majd elvágta a torkát a 19 éves, Nancy-ként ismert örömlánynak május elején. A férfi ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, mert már akkor azt feltételezték, hogy gyorsan visszatért Kínába. A férfi egy ideig bújkált, azonban a Cink.hu információi szerint - melyeket a budapesti rendőrség is megerősített - most feladta magát a kínai rendőrségen.

Nancy, prostituált, gyilkos Forrás: police.hu

A portál szerint ugyanakkor a hazai kínai berkekben olyan pletykák is felröppentek, hogy a kínai rendőrség elengedte a feltételezett gyilkost arra hivatkozva, hogy a két ország között nincs kiadatási egyezmény, így Yao Gaopeng csak papírmunkát csinálna nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.