Nem tartották be a szabályokat, ezért idősebb Éliás Gyula, a verseny szervezője hazaküldte őket.

Botránnyal ért véget a Miss Selfie választásának előestéje: immár csak 10 lány versenyezhet a korábbi 12 döntős helyett a győztes címért, Éliás Gyula, a verseny szervezője ugyanis kettőt hazaküldött közülük.

Forrás: Hornphoto/Miss Selfie Hungary

A 21 éves Leila és a 17 éves Alexa ugyanis nem tartotta be az éjféli takarodót: Éliás Gyula hiába kérte őket, hogy menjenek aludni, a lányok Veszelovszky Norbert hajszobrász szerint még hajnali fél egykor is a medencében voltak. „Gyuszi türelmes volt, de hiába. Jogosan zárta ki őket a tábor rendjének megszegéséért" - mondta el a fodrász a Blikknek.

„Fél órát kérleltem udvariasan Leilát és Alexát, hiszen nem lehet karikás szemekkel, fáradtan megjelenni a zsűri előtt, de hiába könyörögtem. Ennek a stylist és a fodrász is tanúja volt. A végén bepöccentem és hazaküldtem a lányokat, kizártam őket a versenyből" - magyarázta a lapnak Éliás Gyula, akinek állítását az esemény koreográfusa és divattervezője, Szépligeti Ágnes is megerősítette a lapnak: „Valóban sajnálatos, hogy így alakult, de hiába beszéltünk a két versenyzőnknek a másnapi szereplésük érdekében. Nem tehettünk egyebet, ki kellet zárni a lányokat."

Alexa (balra), Leila (jobbra)Forrás: Hornphoto/Facebook/Miss Selfie Hungary Szépségverseny