Életüket kockáztatták a rendőrnők, hogy megvédjenek egy autóst

Forrás: Thinkstock -
rendőrnő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két rendőrnő az árokba hajtott, hogy elkerüljenek egy balesetet. 

A két rendőrnőnek eredetileg az autópályán kellett volna mennie, azonban mégis Érden kötöttek ki. Beálltak egy nő autója mögé, aki továbbra is szabályos tempóban haladt.

"Éppen orvoshoz igyekeztünk, a kisfiam a hátsó ülésen ült" – mondta a Blikknek a nő – "Velem szemben, az én sávomban felbukkant egy autó, így fékeznem kellett."

Ijesztő fékcsikorgás hallatszott, hamarosan ki is derült, mi történt.

"Amikor hátranéztem, azt láttam, hogy a rendőrautó mellém ér, majd az árokba sodródik, előtte még egy oszlopot is kidöntött!" - mondta. Azonnal félrehúzódott, és odafutott az árokban kikötött rendőrautóhoz, melynek egyik utasa megsérült, mentőt hívtak hozzá.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ha ugyanis a két rendőrnő nem rántja el a kormányt, hátulról a nő autójába csapódott volna a rendőrautó, amikor a sávban felbukkant a másik jármű. A hátsó ülésen a nő kisfia ült, a két rendőrnő így megakadályozta, hogy baja essen a gyereknek.

Felrobbantották az internetet! Twerkeléssel lázadnak az orosz balerinákhttp://www.life.hu/news/20150706-twerkelessel-lazadnak-az-orosz-balerinak.htmlNem akármilyen videó látott napvilágot, amelynek főszereplői az orosz balerinák, akik ezúttal valami nagyon szokatlant csinálnak.NewsOrigoMegdőlhet a 41,7 fokos melegrekord! A hétvége csak a bemelegítés volthttp://www.life.hu/news/20150705-megdolhet-a-41-7-fokos-melegrekord.htmlA hétvége forrósága csak a kezdet volt: jövő héten megdőlhet a 41,7 fokos melegrekord is.NewsHétfőtől újra nyit a Nyugati pályaudvarhttp://www.life.hu/news/20150705-ujra-kinyit-a-nyugati-palyaudvar-julius-6-tol-hetfotol.htmlJúlius 6-tól visszaáll a rend: ismét a megszokott vonalon, a felújítás előtti menetrend szerint közlekednek a vonatok.News--Négyéves kislány holttestét sodorta partra a vízhttp://www.life.hu/news/20150705-negyeves-kislany-holttestet-sodorta-partra-a-viz-bostonban.htmlKutyasétáltatás közben talált rá egy járókelő annak a négyéves kislánynak a holttestére, akit Boston városában sodort partra a víz.News--Eva Longoria akar lenni a női George Clooneyhttp://www.life.hu/news/20150705-eva-longoria-akar-lenni-a-noi-george-clooney.htmlNem, a Született feleségek sztárja nem az életstílusa miatt tartja követendő példának a sármos színészt.News--Eltávolították az iskolából a 18 éves lány szoptatós festményeit! A vezetőség szerint sértőek!http://www.life.hu/news/20150703-eltavolitotta-novendekuk-szoptatos-festmenyeit-az-iskola.htmlAz Egyesült Királyság egyik középiskolájából kiutasították a 18 éves növendékük szoptatós festményeit. Az iskola vezetősége azt állítja: a képek sértik a toleranciát és a tiszteletet.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.