Donald Trump megnyugtatta Vajna Timit - Nem marad el a szépségverseny

Vajna Timi Miss Universe Hungary Donald Trump Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban megjött a Miss Universe-világverseny jogtulajdonosának, Donald Trumpnak a levele a magyar licenc birtokosának, VajnaTiminek címezve. Mindenki megnyugodhat, lesz hol megmérettetnie magát a világ legszebb lányaival a magyar nyertesnek, Nagy Nikolettának.

Pár napja beintett Trumpnak az az amerikai csatorna, az NCB, amely közvetíteni szokta a Miss Universe-világversenyt. A 2016-os elnökválasztáson induló Donald Trump amerikai milliárdos azzal húzta ki a gyufát a tévénél, hogy az egyik választási beszédében a mexikói bevándorlókat támadta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Még nem mondtunk le teljesen róla, egyeztettünk, de nagyon sok pénzre lenne szükség hozzá. Előre ki kell fizetni a tetemes jogdíjat, ami több millió dollár. Mindehhez hozzá kell számolni a szervezés költségeit is, a királynőjelöltek teljes ellátását, programjait és világszínvonalú színpadi show-t is kell produkálnunk. Hiába tenne ez nagyon jót az országimázsnak, ez szponzorok nélkül nem megy, keressük még őket. Aki kifizeti ezt a hatalmas összeget, annak azonnal odaadják a rendezés jogát. Nemrég Moszkvában akadt egy gazdag apuka, aki az énekes fiának úgy akarta előrelendíteni a karrierjét, hogy megvette a show-t, csak hogy a fia felléphessen. Én nem szeretnék fellépni egy saját show-val" - nevetett Timi, aki nemrég elárulta, hogy itthon nem éri meg önállóan megrendezni a Miss Universe szépségkirálynő-választást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.