Csaknem egy éve már, hogy a híres színész és nevettető, Bajor Imre elhunyt. Gyermekei sok nehézség árán, de lassan kezdenek megbarátkozni a gondolattal, hogy szeretett apukájuk nincs többé. 

"Szükségünk volt az elmúlt egy évre, hogy lassan megbarátkozzunk a gondolattal: apu elment. Lili mindig is apásabb volt, érzékenyebb, és a gondjait szereti egyedül megemészteni, ő még nem tart ott ahol én, nekem ugyanis sokat segítettek a barátaim a tragédia feldolgozásában" - nyilatkozta a színész fia a Story magazinnak. 

Fotó: Life.hu

Bajor Marcell a gyász feldolgozása mellett többek közt arról is mesélt, hogyan őrzik testvérével édesapjuk emlékét, aki a mai napig nagyon hiányzik nekik. "Havonta kétszer kimegyünk apu sírjához, általában külön-külön. (...) Van úgy, hogy állok a sír mellett, máskor imádkozom, de a legtöbbször beszélgetek apuval és ezt teszi Lili is. Jó neki elmondani, mi történt velünk, mit gondolunk, kicsit olyan, mintha itt lenne, de legalábbis közelebb érzem magamhoz. Ezek a látogatások mindig megnyugtatnak, valahogy helyre kerül a lelkivilágom" - tette hozzá Marci.