Szécsi Zoltán vízilabdázó válási pere hat éve húzódott, most viszont döntés született az ügyben. A sportoló ugyanakkor még nem lélegezhet fel, mert egy fellebbezés újabb kálváriát indíthat el.

Hiába sikeres a sportban, Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó magánéletében évek óta nincs nyugalom. Mióta feleségével 2008-ban szakítottak, állandó perben állnak a vagyonmegosztás miatt – írja a hot!.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Zoltán eredetileg egy nagyobb összeget ajánlott fel a feleségének, de neki ez nem volt elég. Sőt, a bajnokoknak járó prémium után is követeléssel állt elő. Holott a világraszóló győzelem idején már nem is éltek együtt - legalábbis Szécsi szerint.

„Június végén lezárult az ügyem első fokon. Szóban hirdették ki az ítéletet, írásban még nem kaptam meg. Szerencsére az irreális követeléssel szemben a realitás győzedelmeskedett, de előfordulhat, hogy van még hátra a hajcihőből" – magyarázta a vízilabdázó.

Így működik a perfüggőség Magyarországon
Az MTI tájékoztatása szerint egyre többször lesz perfüggőség a válásból. Sokszor ugyanis nem tudják elengedni egymást a válófélben lévő párok, ezért inkább hosszú évekig elhúzzák a jogi eljárást. A Life.hu korábban ennek a jelenségnek járt utána.