Újabb halálos áldozata van a szelfiőrületnek

Forrás: Thinkstock -
Oroszország kerítés halál szelfi híd áldozat születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Anna Krupejnyikova 13 métert zuhant, és meghalt, miután barátaival egy közös szelfihez pózolt.

A fiatal lányt, aki nemrég szerezte meg a diplomáját, egy barátja 19. születésnapi buliján érte a halálos baleset. A csapat egy kisbuszt bérelt a szülinapi kiránduláshoz. Egy hídnál álltak meg fotózkodni, ahonnan nagyszerű kilátás nyílt Moszkvára.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Áldozatokat szed a szelfi Oroszországban

Az orosz belügyminisztérium figyelmeztető kampányba kezdett, amelynek során a szelfizés veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A híd rossz kerítéséhez támaszkodva azonban a lány lezuhant. „Hirtelen hallottam egy kiáltást, és valaki azt mondta: Anna lezuhant. Azt hittem, csak egy vicc, de aztán láttam a többiek reakcióját, és ahogy bámulnak le a mélybe” – nyilatkozta az egyik barátja.

Durva autóbaleset szelfizés közben

Érdemes mindenkinek jól az agyába vésni: mozgó járműben jobb hanyagolni a szelfibotozást. Hogy miért? Nézd végig a videót, és megtudod!
Ejha! Tündérmesébe varázsolt egy lányt Christiano Ronaldohttp://www.life.hu/news/20150708-christiano-ronaldo-talalta-meg-egy-lany-elveszett-telefonjat.htmlAz amerikai lánynak az volt a szerencsenapja, amikor elveszítette a telefonját, azt ugyanis maga Christiano Ronaldo találta meg – és ez még nem minden.News--Meghalt a világ legidősebb férfijahttp://www.life.hu/news/20150707-meghalt-a-vilag-legidosebb-ferfija-aki-112-eves-volt.html112 éves korában hunyt el a japán Momoi Sakari, aki a világ legidősebb férfija volt.News--44 évesen elhunyt a 80-as évek sztárjahttp://www.life.hu/news/20150707-amanda-peterson-a-berbaratno-alomaron-sztarja-44-eves-koraban-elhunyt.htmlHoltan találták coloradói otthonában a 44 éves Amanda Petersont, aki a 80-as években több tinifilmben is játszott.NewsNorthfoto80 éves a Dalai Lámahttp://www.life.hu/news/20150706-dalai-lama-ma-junius-6an-lett-80-eves.htmlA 14. dalai láma, a tibeti buddhizmus vallási vezetője tegnap 80 éves lett.News--Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfihttp://www.life.hu/news/20150703-hajlektalan-ferfi-nyugozte-le-zongorajatekaval-a-jarokeloket.htmlA floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.News--Szívszorító történet! 75 év házasság után egymás karjaiban halt meg az idős pár!http://www.life.hu/news/20150703-75-ev-hazassag-utan-egymas-karjaiban-halt-meg-az-idos-par.htmlNéhány óra különbséggel hunyt el a 96 éves Jeanette és a 95 éves Alexander Toczko, miután 75 évig voltak házasok. Az volt az utolsó kívánságuk, hogy egymás karjaiban haljanak meg.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.