A gyönyörűen zongorázó hajléktalan új esélyt kapott a normális életre

Forrás: YouTube -
normális élet zongora hajléktalan elbűvölő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves hajléktalan férfi elképesztő zongorajátékával nyűgözte le a járókelőket. Az internetre felkerült videót több százezren nézték és osztották meg. A férfi ezzel új esélyt kapott egy normális életre.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a hajléktalan férfi, Donald Gould elkápráztatta a járókelőket fantasztikus zongorajátékával. A férfiről kiderült, hogy korábban zenét tanult, de pénzhiány miatt nem tudta befejezni a tanulmányait. Az internet által felkapott videó kapcsán azt nyilatkozta: minden vágya, hogy fia is meglássa a videót, és felvehesse vele a kapcsolatot.

Forrás: YouTube

A hajléktalan új rajongói egy internetes oldalon kezdtek adománygyűjtésbe. Csupán 8 nap alatt 11 millió forintnyi összeg gyűlt össze, új esélyt adva ezzel a férfinak, akinek a külső átváltozása már megkezdődött.

Donald, aki felesége halála után lett alkohol- és drogfüggő,csütörtökön elvonóra ment. A sztorinak még ezzel sincs vége, ugyanis a Michigani Egyetem, ahol korábban a férfi tanult, ösztöndíjat ajánlott fel, hogy befejezhesse zenei tanulmányait.

Arról, hogy fiával sikerült-e már felvennie a kapcsolatot, még nem tudunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.