Roger Federer tenisz Lewis Hamilton dress code Forma1 Novak Djokovic Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamilton nem tartotta be a dress code-ot a wimbledoni tenisztorna döntőjén, ezért hazazavarták a rendezők.

A díszpáholyból nézhette volna végig Novak Djokovic és Roger Federer meccsét Lewis Hamilton, de nem megfelelő öltözéke miatt kitessékelték a világ legelegánsabb tenisztornájáról. Lewis hiába osztotta meg közösségi oldalán, hogyan feszít a különleges helyszínen, nem sokáig élvezhette a kilátást. Nem tartotta be ugyanis az öltözködési előírást, amely szerint inget, nyakkendőt és zakót kellett volna viselnie – írja a vezess.hu.

Lewis Hamilton Forrás: Instagram/lewishamilton

"Ha valaki nem megfelelően van öltözve, abból az következik, hogy nem engedjük be, de nem szeretnénk a meghívottainkról nyilatkozni. Ha zakó és nyakkendő vagy megfelelő cipő nélkül érkezett valaki, akkor két választása van: vagy a távozás, vagy a ruhák beszerzése" - nyilatkozta a wimbledoni szóvivő, hozzátéve, hogy Hamilton tényleg megérkezett a pályára, de aztán távozott is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.