Feketéket dobtak ki a Blaha Lujza téri gyorsétteremből

Forrás: Thinkstock -
McDonald's fekete Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a biztonsági őrök folyamatosan figyelik, hogy befejezték-e már az étkezést a fekete bőrű vendégek, mert amint ez megtörtént, kitessékelik őket a Blaha Lujza téri McDonald's-ból. 

Egyes híresztelések szerint drogdílerektől tartanak a gyorsétteremben, emiatt küldik el a fekete vendégeket menüjük elfogyasztása után. A Blikk egy szemtanúra hivatkozva arról számolt be, hogy a McDonald's egyik őre két, evés közben beszélgető fekete férfit zavart ki az étteremből. "Ha nem eszel, menj innen kifelé!" - mondta nekik a szemtanú szerint.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A gyorsétterem üzletvezetője a napilapnak azt nyilatkozta, a vendégek érdekében küldik ki a feketéket, mert tudomása szerint a Blaha Lujza téri Meki a drogdílerek kedvelt elosztóhelye lett. Állítólag még egy fényképes lista is létezik, amely alapján a munkatársak felismerhetik a kábítószer kereskedőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy nem kaptak belejelentést a gyorsétteremmel kapcsolatban.

A McDonald's kommunikátora felvette a kapcsolatot a Blaha Lujza téri partnerrel, és az eset körülményeinek kivizsgálását kérte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.