Megtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéért

VlogOli Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. 
Fesztiválszex-élményeiről beszélt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20150716-fesztivalszex-elmenyeirol-beszelt-pasztor-anna.htmlAz EFOTT-on faggatta Pásztor Annát fesztiválozási szokásairól a Life.hu riportere. Az énekesnő őszintén vallott férfiakról, fesztiválszexről és vágyairól. Ahogy fogalmaz: szerencsére nőből van, és imádja a férfiakat... TV + Sztárok--Többmilliós veszteség érheti Király L. Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150716-tobbmillios-veszteseg-erheti-kiraly-l-norbit.htmlLevelet kapott Király L. Norbi. Az X-Faktor egykori énekesét a bank szólította fel, vagy befizet egyösszegben egymillió fointot vagy odaveszik lízingelt autója. TV + Sztárok--Depressziós lett a pornós múltú Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20150713-depresszios-lett-a-pornos-multu-eden-barbi.htmlNem csak dumált, hanem tényleg felhagyott a felnőttfilmezéssel az Éden Hotel női győztese, Gere Barbi.TV + SztárokOrigoTársra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigoTöbb millió forint ütheti Damu Roland markáthttp://www.life.hu/sztarok/20150701-tobb-millio-forint-utheti-damu-roland-markat.htmlFilmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetikTV + Sztárok--Zalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20150630-zalatnay-cini-kiborult-zokogva-hagyta-el-a-szinpadot.htmlGolopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.