Szörnyű tragédia történt pénteken Demi Moore otthonában; a színésznő most megszólalt az üggyel kapcsolatban. 

Demi Moore beverly hillsi birtokán péntek éjszaka medencés partit tartottak. Valószínűleg akkor eshetett bele egy 21 éves férfi a medencéjébe, akire vasárnap találtak rá holtan. A színésznő ezidő alatt otthon sem volt, elutazott Beverly Hillsből.

A People magazinnak a helyi rendőrség azt nyilatkozta, nem gondolják, hogy idegenkezűség állna a dolog mögött, és fulladásra gyanakodnak. Hamarosan megérkezik a boncolási jelentés, amelyből kiderül, ez igaz-e. Az áldozat egy 5-6 fős kis bulin vett részt pénteken a nyilatkozó rendőr szerint. 

Forrás: AFP/Andy Kropa

A magazin úgy tudja, Demi Moore asszisztense ott volt, amikor a baleset történt. A színésznő közleményt küldött a People magazinnak, amelyben arról ír, sokkolta a történet. 

"Teljes sokkban vagyok. Az országon kívül tartózkodtam, hogy találkozzak a lányommal a születésnapján, mikor megtudtam a lesújtó hírt. Egy gyerek halála feldolgozhatatlan tragédia. Gondolatban a fiatal férfi családjával vagyok. Szeretném, ha tiszteletben tartaná mindenki a magánéletemet az érzékeny időszak alatt" - fogalmazott. 

A rendőrség azonosította a holttestet, az áldozat a 21 éves Edenilson Steven Valle Los Angelesből.