Botrány! Menet közben ütöttek meg egy buszsofőrt

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
buszsofőr bántalmazás Móricz Zsigmond körtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt jár el a rendőrség egy 38 éves kenézlői férfi ellen.

Botrányosan viselkedett egy férfi a törökbálinti buszon. Vezetés közben megütötte a sofőrt. Még jó, hogy a járat nem szenvedett balesetet - írja a Bors.

Illusztráció. Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt jár el a rendőrség egy 38 éves kenézlői férfi ellen. A férfit és társát csütörtökön este fél nyolc tájban felszólította a budapesti Móricz Zsigmond körtér és Törökbálint között közlekedő buszjárat sofőrje, hogy szálljanak le. A buszon ugyanis káromkodtak, trágár szavakat használtak és több utast inzultáltak.

Erre a férfi a buszsofőrt vezetés közben többször megfenyegette, hogy megöli, majd ököllel meg is ütötte. A sofőr ekkor megállt, de az utas tovább fenyegetőzött. A rendőrök előállították a Törökbálinti Rendőrőrsre. Az illetékes bíróság vasárnap elrendelte előzetes letartóztatását.

Íme, az e heti hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20150719-hatos-lotto-nyeroszamok-senki-nem-vitte-el-a-fonyeremenyt.htmlNem elég, hogy alig lehet kimozdulni a légkondis helyiségekből, ráadásul lottómilliomos sem lett senki.NewsThinkstockSzülővárosában temetik el Jules Bianchithttp://www.life.hu/news/20150719-jules-bianchi-forma1-pilotat-nizzaban-temetik-el.htmlEgy francia lap szerint már hétfőn örök nyugalomra helyezik Jules Bianchit. News--Több helyen támadott az Iszlám Államhttp://www.life.hu/news/20150719-az-iszlam-allam-tobb-helyen-lecsapott.htmlKét katonai ellenőrzőpontot támadtak meg iszlamista fegyveresek szombaton a Sínai-félszigeten, a merényletekben megöltek öt egyiptomi katonát, és hetet megsebesítettek.NewsAFPÍgy táncol egy 97 éves dédnagymama! - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20150719-cuki-video-terjed-az-interneten-egy-idos-holgyrol.htmlAz idős hölgy bebizonyította, hogy a kor sem az energiánkat, sem a mentalitásunkat illetően nem akadály, ha kellőképpen vidáman állunk az élethez.NewsOrigoA vonatok is lassabban közlekednek a hőség miatthttp://www.life.hu/news/20150719-a-hoseg-miatt-meg-a-vonatok-is-lassabban-jarnak.htmlA Mávinform vasárnapi tájékoztatása szerint több vonalon is korlátozni kellett a vonatok sebességét a hőség miatt. Az intézkedések estig érvényesek. News--Kettős gyilkosság sokkolta az Egyesült Államokathttp://www.life.hu/news/20150719-szornyu-kettos-gyilkossag-sokkolta-amerikat.htmlA Buffalo volt NFL-játékosa, Buster Bernett szeretője elrabolta a férfi feleségét, majd hidegvérrel meggyilkolta.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.