Micsoda sztárszelfi! Bradley Cooper, Emma Stone és Rachel Mcadams egy fotón

Forrás: Facebook/Bradley Cooper -
fotó selfie Bradley Cooper Rachel McAdams Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az utóbbi időben új őrületnek hódolnak a sztárok: menőbbnél menőbb szelfikkel árasztják el az internetet. 

Pár napja még a Suicide Squad szereplőgárdája lőtt egy közös szelfit, amin Margot Robbie még be is mutatott, most pedig Bradley Cooper töltött fel egy képet, amin ő látható két gyönyörű kolléganőjével, Emma Stone-nal és Rachel Mcadamsszel.

Forrás: Facebook/Bradley Cooper

A világsztár szerencsének mondhatja magát, hiszen melyik férfi ne pózolna Hollywood két legszebb színésznője oldalán!

Berki Krisztián lekerül a TV2 képernyőjéről?http://www.life.hu/sztarok/20150721-berki-krisztian-valoszinuleg-nem-lesz-osztol-a-tv2nel.htmlAz Éden Hotel 3 műsorvezetőjeként láthatták a nézők Berki Krisztiánt a TV2-n. Ősztől viszont valószínűleg nincs helye a csatornánál. TV + Sztárok--Majka az Operettszínházban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20150721-majka-az-operettszinhazban-kapott-szerepet.htmlA tévés műsorok és koncertjei mellé új munkája lesz Majkának. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Facebookján borult ki Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-facebookjan-borult-ki-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó nagy állatvédő, ám most azt állítja, sokan kihasználták az árva kutyusok és macskák iránti rajongását, ezért besokallt. TV + SztárokOrigoSterczer Hilda: „Nem találnám már meg a hegyen Zsoltot"http://www.life.hu/sztarok/20150720-sterczer-hilda-eross-zsolt-hegymaszo-ozvegye-nem-keszul-arra-a-hegyre-ahol-ferje-eletet-vesztette.htmlErőss Zsolt hegymászó özvegyéről olyan hírek láttak napvilágot, hogy arra a hegyre indul, ahol a férje éltét vesztette. Hildával erről és talpra állásról, újrakezdésről beszélgettünk.TV + Sztárok--Újra rácsok mögött az AC/DC dobosahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-az-ac-dc-dobosa-ujra-bortonbe-kerult.htmlNem bír magával a világhírű zenekar dobosa, Phil Rudd, aki nem sokáig élvezhette a házi őrizet örömeit.TV + Sztárok--Micsoda pasik! Majka igazi sztár-szelfit lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20150720-majka-es-harom-magyar-sztar-is-szerepel-a-legujabb-sztarselfien.htmlMajka éppen az Ezek megőrültek! forgatásain vett részt több híresség társaságában, az illusztris csapatról pedig egy képet is lőtt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.