28 millió forinttal kopogtatott be egy családhoz David Beckham

David Beckham csekk focista család hála könny karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos exfocista 100 ezer dolláros csekkel kopogtatott be egy családhoz Kaliforniában. Ezt az élményt bizony mi is szívesen megtapasztalnánk!

Egy új tévéshow, a Knock Knock Live első adásában David Beckham kopogtatott be egy családhoz, akiknek egy közel 28 millió forint értékű csekket adott át. A családfő profi focista volt Mexikóban, de fel kellett adnia a karrierjét, és azóta építőipari munkákból tartja el a feleségét és gyerekeit.

A munkás családból származó celeb szívesen vállalta, hogy meglepi a keményen dolgozó családot ezzel a hihetetlen összeggel. Természetesen a hatás nem maradt el: könnyek és hála kísérték a váratlan ajándékot.

Edzés utáni dekoltázst villantott Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-edzes-utani-dekoltazst-villantott-bencsik-tamara.htmlBencsik Tamara, az egykori Megasztár című tehetségkutató egyik versenyzője keményen edz - ami meg is látszik az alakján.TV + SztárokOrigoVégre! Újra műsort vezet Liptai Claudia - Ördög Nórával küzd majd a nézettségért http://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-showmusort-kap-igy-majd-ordog-noraval-kuzdhet-a-nezettsegert.htmlKiegyenlítődik a helyzet! A TV2 két sztárműsorvezetője ősztől saját nagyszabású műsort kap, most kiderülhet ki a jobb, a nézők döntenek.TV + Sztárok--Hoppá! Rejtélyes férfival kapták lencsevégre Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20150722-rejtelyes-ferfival-kaptak-lencsevegre-kiss-ramonat-a-baratok-kozt-zsofijat.htmlA Barátok közt gyönyörű színésznője az egyik napilap olvasójának tűnt fel, ahogy egy férfival eszeget és cseverészik. TV + SztárokOrigoÍgy shoppingol Demi Moore a lányaival http://www.life.hu/sztarok/20150722-igy-shoppingol-demi-moore-a-lanyaival-miutan-hullat-talaltak-a-medencejeben.htmlDemi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. TV + Sztárok--Az ultradögös Hugh Jackman mesés helyen kirándulhttp://www.life.hu/sztarok/20150721-az-ultradogos-hugh-jackman-meses-helyen-kirandul.htmlMindenki kedvenc Farkasa, Hugh Jackman bugyilecsusszantó fotót posztolt.TV + Sztárok--Kulcsár Edina féltékeny Kiss Daniellárahttp://www.life.hu/sztarok/20150721-kulcsar-edina-feltekeny-kiss-daniellara-a-2015os-miss-hungaryre.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával beszélgetett, méghozzá a szépségverseny-győzelemmel együttjáró nyereményekről. Edina viccesen úgy fogalmazott, kicsit féltékeny Daniella kocsijára, 2015 legszebb magyar lánya pedig arról beszélt, miként használja fel az ajándékokat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.