Hatezer ember került kórházba a hőség miatt Japánban

Forrás: AFP/Imaginechina -
kimerültség hőguta Japán hőség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten 6165 ember került a hőség miatt kórházba Japánban, kétszer annyi, mint az előző héten - adta hírül szerdán a japán kormány.

A kórházba szállítottak mindannyian vagy hőguta, vagy a nagy meleg miatti vészes kimerültség tüneteit mutatták. 14 ember meghalt kórházba szállítása közben, 178-nak pedig legalább három heti kezelésre van szüksége felépüléséhez. A betegek harmadának csak rövid időt kellett kórházban töltenie.

Forrás: AFP/Imaginechina

A szigetországban várhatóan tovább tart a nagy meleg. Tokióban szerdán 31 Celsius-fok volt a csúcshőmérséklet.

Ma tetőzik a kánikula! Piros fokú figyelmeztetést adtak ki az egész országra!http://www.life.hu/news/20150722-tetozik-a-kanikula-piros-figyelmeztetest-adtak-ki-az-egesz-orszagra.htmlA hőség miatt az egész országra a legmagasabb fokú, piros figyelmeztetést adott ki mára az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--A tó is besokallt! Napi fél centi víz párolog el a Balatonbólhttp://www.life.hu/news/20150721-a-balatonbol-a-kanikulaban-napi-fel-centi-viz-elparolog.htmlA 28 fokos magyar büszkeség nem bírja tovább, megadta magát a kánikulának és a nap sugarainak.NewsThinkstockGyerekeket ütött borosüveggel egy német férfi a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20150721-gyerekeket-utott-borosuveggel-egy-nemet-ferfi-a-balatonnal.htmlEgy német férfi meghívott magához néhány fiatalt a Balatonnál. Az összejövetel alatt azonban hirtelen agresszívvé vált.NewsThinkstockVégső nyugalomra helyezték Jules Bianchit - Megható fotók!http://www.life.hu/news/20150721-jules-bianchit-tobb-f1-es-pilota-is-elkiserte-az-utolso-utjara.htmlMa délelőtt helyezték örök nyugalomra Jules Bianchi, F1-es pilótát, aki az októberi súlyos versenybalesetét követően július 17-én hunyt el. News--"Még mindig érzem a vér ízét a számban" - Brutális információk a Pistorius-gyilkosság helyszínérőlhttp://www.life.hu/news/20150721-oscar-pistorius-sportolo-megolte-baratnojet-a-rendorok-helyszineltek.htmlOscar Pistorius megölte barátnőjét, Dél-Afrika leghíresebb modelljét, Reeva Steenkampot. Állítása szerint azt hitte, betörő, és véletlenül lőtt rá a nőre. Most újabb megdöbbentő részletek derültek ki a tragédiáról. News--100 évesen elhunyt a híres zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-van-alexander-zeneszerzo-100-evesen.htmlVan Alexander a harmincas évek végétől alkotott, szerepet játszott Ella Fitzgerald pályafutásában, társszerzője volt az énekesnő első sikerszámának. Egy Los Angeles-i kórházban halt meg szívelégtelenségben.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.