A TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. 

A Blikk úgy tudja, több, eddig RTL-es híresség áll majd a Sztárban sztár színpadára. Közülük az egyik Tóth Gabi, az X-Faktor egykori mentora, aki a napilap információi szerint visszatér a TV2-höz, ahol a pályafutása kezdődött. A Sztárban sztár című műsorban Gabi nővére, Tóth Vera már megmutatta, milyen jól tud más hírességek bőrébe bújni. 

A Blikk úgy tudja, nem Gabi az egyetlen X-Faktoros mentor, aki csatornát vált, ugyanis Nagy Feró is látható lesz a műsorban, illetve a lehetséges versenyzőlistán szerepel Csobot Adél is.

Csonka András a minap Tóth Gabival közös képet posztolt az Instagramján, ebből arra következtettek, hogy közös produkcióra készülnek, azaz valószínűleg Bandi is a Sztárban sztár versenyzői között lesz.

Forrás: Instagram/csonkabrandy

"Sok előadóval egyeztettünk a Sztárban sztár kapcsán, jelenleg is tart a műsor előkészítése. A TV2 azon dolgozik, hogy minél színesebb, szórakoztatóbb legyen a harmadik évad. A műsorban részt vevő énekesekről azonban konkrétumokat még nem árulhatunk el" - nyilatkozta a lapnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A csatorna másik, Ezek megőrültek! című műsorában is RTL-es hírességek lesznek láthatóak, köztük Baukó Éva és Aleska Diamond és a dzsungelt megjárt Cooky is