Hoppá! Tóth Gabi csatornát vált: RTL-es sztárokkal erősít a TV2 műsora

Forrás: Instagram/csonkabrandy -
TV2 átigazolás Sztárban sztár RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. 

A Blikk úgy tudja, több, eddig RTL-es híresség áll majd a Sztárban sztár színpadára. Közülük az egyik Tóth Gabi, az X-Faktor egykori mentora, aki a napilap információi szerint visszatér a TV2-höz, ahol a pályafutása kezdődött. A Sztárban sztár című műsorban Gabi nővére, Tóth Vera már megmutatta, milyen jól tud más hírességek bőrébe bújni.

A Blikk úgy tudja, nem Gabi az egyetlen X-Faktoros mentor, aki csatornát vált, ugyanis Nagy Feró is látható lesz a műsorban, illetve a lehetséges versenyzőlistán szerepel Csobot Adél is.

Csonka András a minap Tóth Gabival közös képet posztolt az Instagramján, ebből arra következtettek, hogy közös produkcióra készülnek, azaz valószínűleg Bandi is a Sztárban sztár versenyzői között lesz.

Forrás: Instagram/csonkabrandy

"Sok előadóval egyeztettünk a Sztárban sztár kapcsán, jelenleg is tart a műsor előkészítése. A TV2 azon dolgozik, hogy minél színesebb, szórakoztatóbb legyen a harmadik évad. A műsorban részt vevő énekesekről azonban konkrétumokat még nem árulhatunk el" - nyilatkozta a lapnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A csatorna másik, Ezek megőrültek! című műsorában is RTL-es hírességek lesznek láthatóak, köztük Baukó Éva és Aleska Diamond és a dzsungelt megjárt Cooky is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.