áramütés Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnalban, fél négy körül érkezett bejelentés a mentőkhöz Veszprémben. 

A mentők ügyeletese elmondta, hogy két külföldi fiatal szenvedett áramütést vasárnap hajnalban, számolt be a Veol.hu. Mindketten külföldi állampolgárok, 20-25 év közöttiek.

Forrás: Thinkstock

A fiatalemberek felmásztak egy vonat tetejére, és megrázta őket az áram. Sérüléseik életveszélyesek, nagy kiterjedésű másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek.

A győri kórház égési osztályán kezelik őket.

Monacói esküvő! Megnősült Grace Kelly jóképű unokájahttp://www.life.hu/news/20150726-megnosult-grace-kelly-jokepu-unokaja-pierre-casiraghi.htmlGrace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. News--Megérkezett Bianchi családja a Hungaroringre - Fotó!http://www.life.hu/news/20150726-megerkeztek-bianchi-szulei-a-hungaroringre.htmlA múlt héten elhunyt Jules Bianchi szülei is ellátogattak a Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre. News--TankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Neked meg hol az ormányod? - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20150726-elefant-keresi-a-lany-ormanyat-cuki-video.htmlCuki állatokból sosem elég. Ezúttal imádnivaló kiselefántra akadtunk.News--Kakisapiban tanulnak a vécéről a tokiói gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150726-kakisapiban-tanulnak-a-vecerol-a-tokioi-gyerekek.htmlElakadt a szavunk, mikor megláttuk, hogy oktatják a gyerekeket egy tokiói múzeumban. News--Boldog szülinapot, Helen Mirren!http://www.life.hu/news/20150726-helen-mirren-szuletesnapja-julius-26.html1945-ben született Helen Mirren, akiről a mai napig simán elhinnénk, hogy 20 évvel fiatalabb. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.