A következő napokban tovább mérséklődik a forróság

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar kánikula zápor forróság mérséklődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több fokkal tovább mérséklődik – sokfelé csapadék kíséretében – az elmúlt héten tapasztalt kánikula. Néhol csak 20 Celsius-fok körüli maximumok lesznek. A hétvégén viszont ismét napsütéses idő várható, és újra, akár 35 fok is lehet.

Hétfőn a rövid napos időszakok mellett több helyen várható eső, zápor, az ország déli felén helyenként zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-19, a legmagasabb hőmérséklet 24-29 fok között valószínű.

Forrás: Thinkstock

Ehhez hasonló idő várható egészen hét végéig, amikor is derült, napos, csapadékmentes idő valószínű. Szombaton már 33, vasárnap pedig 35 fokig melegszik a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésben.

Címlapra került Bill Cosby 35 áldozatahttp://www.life.hu/news/20150727-bill-cosby-noket-eroszakolt-meg-cimlapra-kerultek.htmlNévvel és arccal vállalja 35 nő a New York Magazine címlapján, hogy Bill Cosby, a tévés legenda mit tett velük.News--Meghalt Bobbi Kristina Brown: Whitney Houston lánya 23 éves volthttp://www.life.hu/news/20150727-meghalt-whitney-houston-amerikai-enekesno-lanya-bobbi-kristina-brown.htmlÉletének huszonharmadik évében, július 26-án vasárnap meghalt a néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown.News--Mit szól az utca embere a beöntéshez?http://www.life.hu/news/20150726-vlogoli-megkerdezi-az-embereket-a-beontesrol.htmlVlogOli ismét az utca embereit kérdezte, ezúttal egy egészen kényes témáról, a beöntésről. News--Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait - Te ezeket ikszelted?http://www.life.hu/news/20150726-kihuztak-a-hatos-lotto-nyeroszamait.htmlMint minden vasárnap, ma is kihúzták a hatoslottó nyerőszámait. NewsThinkstockVége a jubileumi Magyar Nagydíjnak - Vettel lett a győzteshttp://www.life.hu/news/20150726-sebastian-vettel-nyerte-a-magyar-nagydijat.htmlA négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája győzött vasárnap a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen.News--Két fiatalt ért áramütés Veszprémbenhttp://www.life.hu/news/20150726-ket-fiatalt-ert-aramutes-veszpremben.htmlHajnalban, fél négy körül érkezett bejelentés a mentőkhöz Veszprémben. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.