Hoppá! Nem lép fel többet Tóth Gabi?

Forrás: Facebook / Tóth Gabi -
Tóth Gabi hakni fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell több hakni Tóth Gabinak. Az énekesnő úgy nyilatkozott, félplayback fellépések helyett szeretne érzéseket és értékeket átadni.

"Egy évtizeden keresztül folyamatosan ezt csináltam, és éreztem, hogy kezdek kiégni. Szó sincs arról, hogy elítélném ezt az előadásformát, hiszen én is végigjártam a szamárlétrát, és alá kellett rendelnem magam a körülményeknek" - nyilatkozta Gabi a Borsnak.

Forrás: Facebook / Tóth Gabi

Szerencsére olyan komoly rajongótábor áll mellettem, akik támogatnak, így bátran merek belevágni az újításba. Nemcsak azért, hogy mást mutassak, hanem hogy félórás fél­playback helyett valódi zeneiséget adjak a közönségnek" - magyarázta az énekesnő, aki nemrégiben csatornát váltott.

"Nagyon sokat változtam és értem az utóbbi 2-3 évben, sokat jelentett számomra az X-Faktorban való munka. Ez hozta a életembe a valódi zeneiséget. Szeretném megmutatni, hogy nem a dzsungelben síró celeb vagyok, hanem énekesnő, aki igazi zenei élményt nyújt a hallgatóságának" - tette hozzá.

Sminkben készített smink nélküli fotót Tóth Gabi:

Legutóbb teljesen összezavarta a rajongókat Instagram oldalán Tóth Gabi.
A bájos énekesnő "Smink telenül" című képét kicsit nehéz volt értelmezni, hiszen szemmel láthatóan volt rajta némi szemhéjtus és szempillaspirál is. Nem csoda, hogy a követőket is totál összekavarta. Nézd meg a fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.