Durván megváltozott Labancz Lilla külseje - dögös fotó

szexi film Labancz Lilla dögös Álom.net
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még az Álom.net filmre? És a fiatal, szőke főszereplőjére? Labancz Lilla azóta sokat változott...

Az egykori fiatal szőkeség a napokban töltött fel egy szelfit instagramjára, amelyen szinte rá sem lehet ismerni. Úgy fest, mint egy amerikai szupermodell, aki éppen a kifutóra készül. Egy ilyen kép elkészítéséhez (a szelfimesterek jól tudják) rengeteg gyakorlás szükséges a tükör előtt. Lillának, úgy tűnik, sikerült elsajátítania a legfontosabb trükköket.

Forrás: Instagram / Labancz Lilla

A filmről

Amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki: szerelem, barátság és rivalizálás. Regina (Labancz Lilla) az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki csinos és gazdag is. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy hollywoodi álom? Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.