Mi történik ezen a képen? Szokatlan helyzetben Gáspár Győző és Sarka Kata

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző -
Sarka Kata haj Győzike fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike szakmát váltott? Elég érdekes helyzetben kapták lencsevégre Gáspár Győzőt és Sarka Katát.

A Gáspár család feje, az extrém szakállat villantó Győzike, nem csak zuhanyzás közben szereti mutogatni magát, hanem még a fodrászkodáshoz is ért. Legalábbis reméljük, ért hozzá, ugyanis Sarka Kata ült be a fodrásszékbe, ahol Győzi alkotott.

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző

Folyamatosan figyeljük Sarka Kata Facebook oldalát, hátha kiderül, mi lett a fodrászkodás eredménye.

Teljesen kiborult Németh Kristóf - Hoppá, változás van...http://www.life.hu/sztarok/20150728-nemeth-kristof-teljesen-kiborult-a-kozossegi-oldalan.htmlA Játékszín igazgatója igencsak felháborodott bejegyzést tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, ahol nehezményezte az utazása során átélteket.TV + Sztárok--A TV2 nem áll le az RTL Klubos sztárok átcsábításával: Vastag Csabát is válthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-vastag-csaba-az-x-faktor-nyertese-otthagyja-az-rtl-klubbot-es-a-tv2-hoz-igazol.htmlLapinformációk szerint Vastag Csabát csábítaná el az RTL Klubtól Hajós András utódjának a TV2 Sztárban sztár című produkciója.TV + SztárokOrigoRubint Réka újabb dolgot pipált ki a bakancslistájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-rubint-reka-fitnesz-edzo-a-vilag-legszebb-helyen-amerikaban-a-grand-canyonban-jart.htmlA bombázó fitneszedző Amerika legszebb részéről posztolt lélegzetelállító fotót.TV + Sztárok--Hujber Feri celebtársait ekézi: Azért nem megy luxusútra, hogy ne legyen olyan, mint őkhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-hujber-ferenc-es-csaladja-nem-erdeklodik-a-luxusnyaralasok-irant.htmlA celebek élete nyáron sokkal szabadabb, aki teheti a tengeren túlon (például Rubint Réka és Gombos Edina), vagy épp egy mámorító vízparton pihenget a családjával. Hujber Ferit azonban nem csábítja a külföldi luxusnyaralás, sem az azúrkék tenger. El is árulta, hogy miért.TV + Sztárok--Nádai Anikó szülés előtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kolleganojenel-ritanal-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenel-jart.htmlA mindenórás kismama még szülés előtt barátnőzött kicsit és örömmel fogadta kolleganőjét.TV + Sztárok--Katy Perry az elnök embere! Meglepő képet posztolt az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-katy-perry-enekesno-bill-clinton-es-george-bush-exelnokok-mellett-pozol.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára: két exelnök között tündököl.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.