zuhany Gáspár Győző Győzike test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legintimebb pillanatainak egyikébe avatott be mindenkit Győzike. 

Egy igazi, profi modell rejtőzik Győzikében! Úgy tud pózolni, mint senki más. A zebrakirály zuhanyzás közben lőtt egy szelfit, vagy épp valaki lőtte róla. Az biztos, hogy nagyon beleéli magát a víz nyújtotta örömökbe.

Ilyen melegben biztos, hogy jól esik a hideg víz, na de ennyire?

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző

Erotikus kommenttörténetek: Szex vaksötétben, 5 ember "szeme láttára" (18+)http://www.life.hu/intim/20140711-szex-es-orgazmus-hat-ember-tarsasagaban-vak-sotetben-nyilvanos-helyen.htmlA Life.hu olyan szexi sztorikra bukkant, amelyek szerzője ismeretlen, és amely kitalált vagy valós meséket az alkotók nyilvános fórumokon, hozzászólásként tettek közzé. Az erotikus kommentek között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, a névtelenség álarca mögé bújva ugyanis sokan minden gátlásukat levetkőzve ragadnak klaviatúrát. Jöjjön most Intim érintés története!Intim--Monique Covet tökpucér képpel indítja a reggelthttp://www.life.hu/intim/20150725-monique-covet-tokpucer-keppel-inditja-a-reggelt.htmlMonique Covet szeret magáról pőre képeket megosztani. Jó szokását most sem törte meg. IntimOrigoRobbie Williams így köszönti a reggelt Monacóbanhttp://www.life.hu/intim/20150725-igy-fest-a-vilaghiru-enekes-kora-reggel.htmlFeleségével együtt kívánt jó reggelt a világhírű énekes, aki az ébredésük után pár perccel rögtön lőtt is magukról egy kora reggeli szelfit. IntimOrigoMiley Cyrus viselkedésére elfogytak a jelzők: Imitált orál, pucérság és bimbihttp://www.life.hu/intim/20150724-miley-cyrus-leszopott-egy-kukoricat-meztelenul-strandolt-majd-kivilagitotta-mellbimboit.htmlMiley egy naptári napon szopott le egy kukoricát, meztelenül strandolt, majd kivilágította mellbimbóit. A celebnőnek nagyon nehéz napja volt, ugyanis rengeteg fontos dolgot kellett elintéznie.Intim--Esztergályos Cecília szexvírussal sokkolja a rajongóithttp://www.life.hu/intim/20150724-esztergalyos-cecilia-oldalat-hekkerek-tamadtak-meg.htmlPornográf felvétel jelent meg a művésznő Facebook-oldalán. A durva képsorok láttán a színésznő ledöbbent, nem tudott mit kezdeni a helyzettel.Intim--Wow! Összejött a Bosszúállók két sztárja!http://www.life.hu/intim/20150724-osszejott-a-bosszuallok-ket-sztarja-elizabeth-olsen-es-tom-hiddleston.htmlMost már biztos: egymásba szeretett a Marvel-univerzum két sztárja, Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.