Minden reggel droggal indít a Rolling Stones világhírű gitárosa

Forrás: AFP -
Keith Richards füves cigi Rolling Stones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keith Richards a Mojo nevű zenei magazinnak vallotta meg: minden reggel füves cigivel kezdi a napot.

Szigorúan kaliforniai marihuánából sodorja, még reggeli előtt a napköszöntő spangliját a gitáros, aki azt is kifejtette, mennyire boldog tőle, hogy egyre több államban legalizálják a füvet.

Forrás: AFP

Korábban a Mens Journal magazinnak beszélt a kábítószerekhez való viszonyáról, ahol elmondta: azok után, hogy mennyit drogozott, örül, hogy még életben van. A 71 éves Richards akkor állt le a heroinnal, amikor 1978-ban ötödször is letartóztatták. A kokainnal pedig akkor, amikor felmászott egy kókuszpálmára, ahonnan akkorát zuhant, hogy meg kellett műteni a fejét.

Madeleine-ügy: a rendőrség szerint nem kizárt, hogy a kislány maradványaira bukkantakhttp://www.life.hu/news/20150729-madeleine-mccann-foldi-maradvanyai-is-lehetnek-a-megtalalt-borondben-a-brit-rendorseg-szerint.htmlA brit rendőrség szerint lehetséges, hogy valóban a 8 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann földi maradványait találták meg kedden egy dél-ausztráliai bozótban.NewsOrigoBörtönbe is kerülhet az Omega két tagját megütő taxishttp://www.life.hu/news/20150729-vademelest-javasolt-az-ugyeszseg-az-omega-ket-tagjat-meguto-taxisofor-ellen.htmlSúlyos testi sértés gyanújával vádemelést javasolt az ügyészség a taxisofőr ellen, aki tavaly nyáron állítólag annyira összeverte Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, hogy kórházban kötöttek ki.NewsFotó: Bielik István - OrigoVilágrekorder lett az óriáspandahttp://www.life.hu/news/20150729-37-eves-lett-a-vilagrekorder-oriaspanda.html37 éves lett a világ legidősebb, fogságban élő óriáspandája, Csia Csia, aki emberi mértékkel mérve már a százévesek klubjába tartozik. Ezzel a korral Guinness-rekorder lett a panda, akit rajongói köszöntöttek születésnapján.News--Ezt látnod kell: lenyűgöző videó Budapestről!http://www.life.hu/news/20150728-lenyugozo-video-budapestrol-amelyrol-egy-taviranyitos-helikopterrol-keszitettek-ejjeli-felveteleket.htmlAz éj leple alatt készítettek a csodásan kivilágított fővárosunkról lélegzetelállító felvételeket. Az eredményt mindenkinek látnia kell.News--Végrehajtást kértek Lang Györgyi és Falusi Mariann cégérehttp://www.life.hu/news/20150728-lang-gyorgyi-es-falusi-mariann-a-padodo-enekesnoinek-cegere-vegrehajtast-kertek.htmlA Pa-Dö-Dő együttes tagjainak közös cége ellen végrehajtás van érvényben.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huItt van az ősz! Marad a hűvös nyári időhttp://www.life.hu/news/20150728-idojaras-jelentes-szerint-marad-az-oszies-huvos-nyari-ido.htmlKödös reggelre ébredhettünk, később azonban több órára is kisüthet a nap. A kánikulára viszont még várni kell.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.