Végrehajtást kértek Lang Györgyi és Falusi Mariann cégére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Falusi Mariann Lang Györgyi Pa-Dö-Dö végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pa-Dö-Dő együttes tagjainak közös cége ellen végrehajtás van érvényben.

A fővárosi székhellyel rendelkező vállalkozást több mint másfél évtizeddel ezelőtt, hárommillió forinttal alapították. A cégben Mariann és Györgyi is vezető tisztségviselő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Blikk szerint tavaly jelentős visszaesést produkált a kft, azt viszont nem lehet tudni, hogy ez összefüggésben lehet-e a végrehajtással. A lap megkeresésére Lang Györgyi csak ennyit mondott. „Nem tudom, miről van szó.” Falusi Mariann kicsit hosszabban nyilatkozott az ügyről: „Én sem tudtam erről. Biztos, hogy valaki, aki nekünk dolgozik, nem fizetett be valamilyen parkolási díjat. Ez nem az én dolgom, viszont ha nagy baj lenne, akkor már biztos tudnék róla, mert szólt volna a könyvelőm.”

A lap információi szerint a végrehajtás valóban egy befizetetlen parkolási díj miatt zajlik. A cég ellen fizetési meghagyással indult eljárás, amiről kiértesítették őket, ám az eljárás jogosságát nem vitatták, ezért az ügy jogerőre emelkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.