A brit rendőrség szerint lehetséges, hogy valóban a 8 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann földi maradványait találták meg kedden egy dél-ausztráliai bozótban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, kedden egy motoros találta meg azt a bőröndöt egy dél-ausztráliai autópálya mellett, amely egy babatakarót és egy szőke, 3 év körüli kislány földi maradványait tartalmazta.

Forrás: Origo

Bár az ausztrál rendőrség egyelőre elutasította azokat a feltételezéseket, amelyek szerint a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann holttestére bukkantak, a brit Scotland Yard szóvivője állítja: nem zárták ki a lehetőségét annak, hogy a portugál Praia da Luz üdülőhely apartmanjából eltűnt Madeleine maradványait tartalmazza a bőrönd.

Kérdéses, hogy a holttest hogyan juthatott Portugáliából Ausztráliába, illetve a ruhák sem egyeznek" - mondta el egy Madeleine szüleihez közel álló forrás a Mirrornak.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai
Madeleine 2007. május 3-án, négyévesen tűnt el egy portugáliai üdülőhely apartmanjából. A kislányt a szülei a hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, amíg ők száz méterrel arrébb egy étteremben vacsoráztak. Amikor azonban ellenőrizték a kicsiket, a lány már nem volt köztük. A portugál rendőrség első megállapítása szerint a kislányt elrabolták, nem sokkal később azonban kijelentették, hogy feltételezésük szerint Madeleine meghalt a szobában, mielőtt elvitték onnan. Később többen állították, hogy látták őt Portugáliában, szeptember 7-én pedig azt is bejelentették, hogy megtalálták a gyermek vérnyomait egy kocsiban, amit szülei huszonöt nappal az eltűnése után béreltek. Ekkor Gerry és Kate McCannt gyanúsították meg lányuk elrablásával. Ezt végül egy évvel később – érdemi bizonyítékok hiányában – feloldották, a kislánynak azonban azóta sem lelik nyomát. Nem Madeleine az egyedüli: a Life.hu itt gyűjtötte össze a legszomorúbb és legmeglepőbb gyermekrablásokat.