Sajtóhírek szerint rezeg a léc a TV2 hírműsora, a Tények alatt. 

A Bors úgy tudja, eddig négy szerkesztő mondott fel, és vannak, akik ezután adják majd be a felmondásukat. Többen úgy vélik, ennek az oka György Bence, a TV2 programigazgatójának februári távozása, majd Andor Éva párjának, Gábor Lászlónak, a Tények főszerkesztőjének menesztése. 

"Nagy a bizonytalanság, csak remélni tudjuk, hogy minden a megszokott rendben megy tovább" - mondta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő TV2-s dolgozó és hozzátette, még azt is suttogják, hogy Kőrösi Gábor és Várkonyi Andrea is távozik, amit azonban mindketten cáfoltak. 

Forrás: TV2

"Szó sincs arról, hogy távoznék, sőt, ősztől új feladataim is lesznek. Nyolc éve dolgozom a Tények csapatában, nem tervezek ezen változtatni" - mondta Kőrösi Gábor.

"Én nem tudok arról, hogy szándékomban lenne távozni a csatornától. Tizenöt éve dolgozom a TV2-nél, ragaszkodom a Tényekhez és ehhez a televí­zióhoz" - nyilatkozta Várkonyi Andrea.

 "Minden szerkesztőség életében van természetes fluktuáció. Nálunk ez éppen egybeesik a Tények megújítási törekvéseivel: új koncepció mentén dolgozunk, és akiknek mások az elképzeléseik, azok távoznak most. Néhány kollégáról van csupán szó, miközben a szerkesztőség több mint negyven főből áll. A hangulat pedig kifejezetten jó, nem véletlen, hiszen a Tények szárnyal. A múlt héten is piacvezető volt az összes célcsoportban. A Té­nyek tehát vonzó, nagy presztízsű szerkesztőség, naponta keresnek meg kiváló szakemberek, akiknek minden vágyuk, hogy nálunk dolgozzanak" - magyarázta  Azurák Csaba, a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője. 

Forrás: TV2