Eltörte újszülött gyermeke lábát egy férfi, mert elege volt a sírásából

rendőrség törés kislány gyermek sírás bántalmazás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosan bántalmazta 7 hetes kislányát egy daruszentmiklósi férfi, mert nem bírta elviselni a sírását - írja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján az MTI.

Őrizetbe vették azt a 29 éves daruszentmiklósi férfit, aki eltörte mindössze 7 hetes újszülött kislányának lábát. Az ok: nem bírta elviselni gyermeke sírását.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Tájékoztatásuk szerint a dunaújvárosi rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat a férfi és annak 24 éves élettársa ellen kiskorú veszélyeztetése, továbbá az apával szemben súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség adatai szerint a férfi több alkalommal bántalmazta kislányát - tették hozzá. A pár részletes beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Szenvedélybeteg és túlsúlyos emberektől vennék el a segélythttp://www.life.hu/news/20150729-szenvedelybetegek-es-tulsulyosak-fosztanak-meg-a-segelytol-nagy-britanniaban.htmlA kezelhető túlsúllyal, vagy szenvedélybetegséggel élő emberek elveszíthetik a segélyüket Nagy-Britanniában, amennyiben nem hajlandóak elfogadni a kormány segítségét.NewsThinkstockHol marad már a nyár?http://www.life.hu/news/20150730-idojaras-jelentes-szerint-pentekre-mar-itt-a-jo-ido.htmlNeked is eleged van már a júliusi őszből? Ne aggódj, pénteken már újra itt a jó idő!NewsThinkstockTragédia! Hotelszobájában találták meg a légiutas-kísérő lány holttestéthttp://www.life.hu/news/20150729-hotelszobajaban-talaltak-meg-a-legiutas-kisero-lany-holttestet.htmlEmily Dunn nem jelent meg az Angolából Heathrowba tartó járaton, ahol dolgozott volna. Kollégái hotelszobájában találtak rá a 22 éves stewardess holttestére.NewsOrigoNem kér védelmet felesége halála után Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-ker-vedelmet-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-halala-utan-toaso-elod.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. Férje nem kér védelmet, annak ellénére sem, hogy sokan úgy vélik, megölték az asszonyt.NewsFotó: Bielik István - OrigoA legnagyobb sztárok is ott lesznek Bobbi Kristina temetésénhttp://www.life.hu/news/20150729-bobbi-kristina-brown-temetesen-a-legnagyobb-sztarok-ott-lesznek.htmlSzombat reggel búcsúztatják Bobbi Kristina Brownt Atlantában, holttestét pedig New Jersey-be szállítják, hogy ott temessék el, mint édesanyját, Whitney Houstont. News--Teherautó rohant bele egy zarándokmenetbe, sokan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20150730-teherauto-rohant-bele-egy-zarandokmenetbe-mexikoban-sokan-meghaltak.htmlA mexikói balesetben 20-an meghaltak és közel 40-en megsérültek - közölték a hatóságok. A sérültek közül sokaknak súlyos az állapota.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.