Király Linda hiába jelent meg a szokásos földig érő, fekete lepelben Lakatos Márk szeretetkampányának nyitórendezvényén, nem tudta elrejteni alakját. Nagyon sokat fogyott az énekesnő, de azt nem árulta el, hogy mennyit.

Nem szeret a súlyáról beszélni Király Linda, de örömmel zsebelte be a dicsérő szavakat, amelyekkel elárasztották őt a vendégek Lakatos Márk videoklip-bemutatóján, amit Budapest egyik népszerű találkozóhelyén tartottak. Végül csak elismerte, ami nyilvánvaló volt, hogy sokat fogyott.

Király Linda Lakatos Márkkal a 5FORLOVE eseményenFotó: Zsigmond László/Life.hu

„Ez egy nagyon hosszú folyamat eredménye, még messze nem tartok ott, ahol szeretnék. Ez egy összetett dolog, de végre elindult egy folyamat jó irányba, orvosi segítséggel és a Vénusz-programomban részt vevő csajok segítségével, akik hatalmas lelkierőt adnak. Az a lényeg, hogy az ember jól érezze megát a bőrében. Nem tűztem ki olyan célokat, hogy például 40 kiló szeretnék lenni, csak annyi, hogy egészséges. A többi, az jön magától. Olyan típus vagyok, hogy próbálom elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok. Tisztában voltam vele, hogy a túlsúlyom egy egészségügyi probléma eredménye. Mindennek megvan az oka és lelki háttere, volt mit tanulni” – árulta el Linda, akit párja minden körülmények között imád.

/1507/_A_sz2015730182340