Tavaly decemberben tragikus körülmények között vesztette életét egy bűbájos angol kislány, Summer Shaw. Úgy tudni, az édesanyja lefektette, ezután fürdővizet engedett magának. Sajnos azonban a gyermek is pancsolni akart...

A Daily Mail tájékoztatása szerint miután az anyuka ágyba fektette Summert, megengedte magának a fürdővizet, majd pedig lement a földszintre. A gyerek eközben kikelt az ágyból, a fürdőszoba felé indult, majd pedig arccal előre beleesett a kádba.

Illusztráció.Forrás: Thinkstock

"Éreztem, hogy valami nem oké, ezért visszamentem az emeletre. Először Summer földre ejtett plüsskutyáját vettem észre, amivel korábban a rémálmait űztük el, majd pedig feltűnt, hogy a fürdőszobaszőnyeg is elmozdult. Észrevettem, hogy a kád tele van szappanbuborékokkal, pedig nem tettem még bele akkor a habfürdőt" - mesélte az édesanya, amikor pedig belenézett a vízbe, már csak a pici rózsaszín pizsamáját és a körülötte úszó játékokat látta. Úgy tudni, azonnal kivette kislányát a kádból, és hívta a mentőket, de a kiérkező szakemberek már nem tudták megmenteni az életét.

Az eset utáni rendőrségi nyomozás végül arra az eredményre jutott, hogy Summer haláláért senki sem tehető felelőssé. "Egy különösen tragikus baleset volt. Csak egy ártatlan lányka volt, aki játszani akart, miközben az anyukája azt hitte, biztonságban alszik az ágyában” - nyilatkozta a halottkém, Nicola Mundy.