Újabb mozgólépcsős baleset Kínában: amputálni kellett a férfi lábát

Forrás: Thinkstock -
Kína férfi mozgólépcső baleset takarító amputáció munka láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves takarító zárás után tisztította egy sanghai-i bevásárlóközpont mozgólépcsőjét, ekkor történt a tragédia.

Amputálni kellett annak a 35 éves takarítónak a lábát, akinek munka közben bekapta a lábát a mozgólépcső Sanghai egyik bevásárlóközpontjában.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A berendezés szerencsére megállt, a férfit hamar kórházba is szállították, lábán azonban nem tudtak segíteni. Családja a Sanghaiist.com-nak elmondta, hogy 3 hónapja kezdett új munkahelyén. A bevásárlóközpont és a mozgólépcsőt karbantartó cég vizsgálja a baleset körülményeit.

Ez a harmadik hasonló eset az elmúlt egy hét alatt. Legutóbb egy kisfiú szorult a mozgólépcső közé szintén Kínában - az esetről bővebben ITT írt a Life.hu.

Szörnyű tragédia! Fejjel esett bele a fürdőkádba és megfulladt egy négyéves kislányhttp://www.life.hu/news/20150731-a-gumikacsaival-akart-jatszani-belefulladt-a-kadba-a-negy-eves-kislany.htmlTavaly decemberben tragikus körülmények között vesztette életét egy bűbájos angol kislány, Summer Shaw. Úgy tudni, az édesanyja lefektette, ezután fürdővizet engedett magának. Sajnos azonban a gyermek is pancsolni akart...NewsThinkstockBalesetben vesztette el nagy szerelmét az ismert színésznőhttp://www.life.hu/intim/20150730-egri-kati-szineszno-balesetben-vesztette-el-nagy-szerelmet-papadimitriu-athina-testveret.htmlRáadásul az is kiderült, hogy Egri Kati fiatalkori szerelme Papadimitriu Athina testvére volt.Intim--Tragédia! Válása napján vesztette el édesapját Csifó Dorinahttp://www.life.hu/sztarok/20150730-csifo-dorina-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-valasa-napjan-vesztette-el-edesapjat.htmlEddigi élete legnehezebb hónapjait éli a Barátok közt egykori sztárja, Csifó Dorina.TV + Sztárok--Ficam, sín és vészhelyzet: Baleset érte a magyar sztárthttp://www.life.hu/drlife/20150727-ll-juniort-rappert-tancproba-kozben-baleset-erte-az-orvosok-hamar-megoldottak-a-problemat-es-sinbe.htmlA rappert hétfő reggel baleset érte, ami miatt rögtön orvoshoz kellett rohannia. Rajongóit azonban már megnyugtatta, hogy a vészhelyzet elmúlt.Dr. Life--Tragédia! Egy férfi megölte két fiát, majd öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20150725-gyilkos-apa-megolte-fiait-majd-magaval-is-vegzett.htmlSzörnyű tragédia történt Hevesen! Szombat reggel egy családi házban három holttestet találtak. NewsThinkstockBiztonsági autó a pályán! Baleset volt a Magyar Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150726-baleset-a-hungaroringen-a-magyar-nagydijon.htmlNico Hülkenberg a célegyenes végi gumifalba csapódott.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.