Hároméves gyermeket gázolt el a csepeli HÉV

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
gázolás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hároméves gyereket gázolt el este a csepeli (H7-es) HÉV. A kisfiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt mondta: a baleset a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc úton történt. A gyereket a nyílt pályaszakaszon gázolta el a szerelvény. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - tette hozzá.

Forrás: MTI/Jászai Csaba
Elszomorító Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20150730-luca-di-montezemolo-volt-ferrari-elnok-beszelt-schumacherrol.htmlEgy díjátadó gálán beszélt Schumacherről barátja, a volt Ferrari-elnök, Luca di Montezemolo. Szavaiból úgy tűnt, nem túlságosan optimista az egykori világbajnok egészségi állapotával kapcsolatban. News--Elhunyt a Jászai Mari-díjas magyar színész-rendezőhttp://www.life.hu/news/20150722-elhunyt-acsjanos-jaszai-mari-dijas-magyar-rendezo.htmlA Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán-díjas színházrendezőt 66 évesen szerdán érte a halál. Temetéséről később intézkednek.News--Elhunyt a kisfiú, akit baseballütővel vágtak fejbehttp://www.life.hu/news/20150803-elhunyt-a-kisfiu-akit-baseball-utovel-fejbe-vagtak.htmlKaiser Carlile, a kilencéves kisfiú a kansasi egyetem baseballcsapatának ütőhordója volt. Egy játékos véletlenül fejbe vágta, a fiú belehalt az ütésbe. NewsOrigoÓriásit kaszált az Ice Bucket Challengehttp://www.life.hu/news/20150803-az-ice-bucket-challenge-kihivas-oriasit-kaszalt-vilagszerte.htmlUgye emlékeztek még a sztárok által is oly kedvelt jeges vizes kihívásra? Most kiderült, mennyit hozott a konyhára a tavalyi őrület, amelyet csupa-csupa jó célra használtak fel.NewsOrigo5 jó tanács, ha egyedül kelnél útrahttp://www.life.hu/news/20150803-5-jo-tanacs-ha-egyedul-nokent-utaznal-es-nyaralnal.htmlUtazni és nyaralni nem csupán társaságban élvezetes és pihentető! Bár számtalan előnye van az egyedül töltött vakációzásnak, nőként mégis érdemes odafigyelned néhány apróságra, amellyel elkerülheted, hogy a nyaralás rémálommá változzon.News--A nap videója: pezsgő támadta meg a férfithttp://www.life.hu/news/20150803-pezsgo-tamadta-meg-a-ferfit.htmlNem tudtuk szó nélkül hagyni azt a videót, amelyben "a fagyi visszanyal" tipikus esete egy pezsgősüveggel valósul meg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.