Lefogyott és megférfiasodott Tatár Csillával való szakítása után a műsorvezető. De vajon miért és hogyan?

A Fókusz műsorvezetője borostával, lebarnulva és jó néhány kilótól megszabadulva köszönti esténként a nézőket az utóbbi napokban. „Életemben először viselek borostát, de a visszajelzések alapján, úgy tűnik, jó döntés volt. Pedig az egész elég banálisan alakult így. Nyaralni mentünk a párommal, Ildivel, ám elfelejtettem bepakolni a borotvát. Aztán a következő két napban nem mentünk el vásárolni, így elmaradt a borotva beszerzése. Közben persze elkezdett nőni a szőr az arcomon, két nap után már látszott is. Ildi rám nézett, és közölte, hogy nagyon tetszik neki, kérte, maradjon már így. Aztán eltelt a vakáció, de azt gondoltam, csak érdemes lenne megmutatni az új külsőt a családnak és a barátoknak, majd utána újra megborotválkozom. Magam is meglepődtem, mennyire bejött nekik az új külsőm. Ezek után pedig úgy döntöttem, letesztelem, milyen a visszajelzés a stúdióban” – mesélte Gábor a Blikknek

Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor

„Teljesen új ember lettem az elmúlt hónapokban. Az normális, hogy a komoly magánéleti váltás után meg kellett újra találnom az utamat, de ez sikerült. Beköltözött az életembe egy csodálatos ember, egy valódi angyal, akinek köszönhetően egyszerűen fantasztikusan érzem magam a bőrömben” – árulta el a műsorvezető, akinek tavaly novemberben ért véget közel tízéves házassága Tatár Csillával. Gábor, aki most 86 kiló a maga 190 cm-es magasságához, augusztus 10-én ünnepli 40. születésnapját.

Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor
Gönczi Gábor megmutatta kedvesét, Ildit
A tavalyi év végén robbant a hír, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla házassága véget ért, a pár válik. Azóta mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott, mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. Olvasd el a Life.hu cikkét!