Micsoda változás! Gönczi Gábor dögös pasi lett

Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor -
Gönczi Gábor Tatár Csilla borosta sármos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lefogyott és megférfiasodott Tatár Csillával való szakítása után a műsorvezető. De vajon miért és hogyan?

A Fókusz műsorvezetője borostával, lebarnulva és jó néhány kilótól megszabadulva köszönti esténként a nézőket az utóbbi napokban. „Életemben először viselek borostát, de a visszajelzések alapján, úgy tűnik, jó döntés volt. Pedig az egész elég banálisan alakult így. Nyaralni mentünk a párommal, Ildivel, ám elfelejtettem bepakolni a borotvát. Aztán a következő két napban nem mentünk el vásárolni, így elmaradt a borotva beszerzése. Közben persze elkezdett nőni a szőr az arcomon, két nap után már látszott is. Ildi rám nézett, és közölte, hogy nagyon tetszik neki, kérte, maradjon már így. Aztán eltelt a vakáció, de azt gondoltam, csak érdemes lenne megmutatni az új külsőt a családnak és a barátoknak, majd utána újra megborotválkozom. Magam is meglepődtem, mennyire bejött nekik az új külsőm. Ezek után pedig úgy döntöttem, letesztelem, milyen a visszajelzés a stúdióban” – mesélte Gábor a Blikknek.

Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor

„Teljesen új ember lettem az elmúlt hónapokban. Az normális, hogy a komoly magánéleti váltás után meg kellett újra találnom az utamat, de ez sikerült. Beköltözött az életembe egy csodálatos ember, egy valódi angyal, akinek köszönhetően egyszerűen fantasztikusan érzem magam a bőrömben” – árulta el a műsorvezető, akinek tavaly novemberben ért véget közel tízéves házassága Tatár Csillával. Gábor, aki most 86 kiló a maga 190 cm-es magasságához, augusztus 10-én ünnepli 40. születésnapját.

Forrás: Facebook/ Gönczi Gábor

Gönczi Gábor megmutatta kedvesét, Ildit

A tavalyi év végén robbant a hír, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla házassága véget ért, a pár válik. Azóta mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott, mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Begubózott Bajor Imre özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20150804-begubozott-bajor-imre-ozvegye-a-szinesz-halala-utan.htmlCsütörtökön lesz egy éve, hogy elhunyt Bajor Imre. Az ismerősök azonban azt beszélik, özvegye, Ildikó a fülei házban szinte nem nyúlt semmihez, minden úgy van, ahogy a színész életbében volt. TV + Sztárok--Az RTL Klubhoz igazolhat Berki és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20150804-az-rtl-klubhoz-igazolhat-berki-es-hodi-pamela.html--Rossz útra tért Trokán Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20150803-rosszlanyt-alakit-trokan-nora-es-pokorny-lia.htmlDurva smink, szakadt ruha, óriási fukszok, tetoválás: drasztikusan megváltozott Trokán Nóra és Pokorny Lia külseje. Vajon mi történhetett?TV + SztárokOrigoLe a kalappal: Hargitai Bea nagyon szigorú és következetes édesanya letthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-le-a-kalappal-hargitai-bea-nagyon-szigoru-es-kovetkezetes-edesanya-lett.htmlAz egykori modell, Hargitai Bea édesanyaként is olyan sikeresnek mondhatja magát, mint pályája csúcspontján. Gyereknevelésből nálunk csillagos ötöst kapott!TV + SztárokOrigoÚjabb őrület! Baronits Gábor autóversenyzőnek állhttp://www.life.hu/sztarok/20150729-ujabb-orulet-baronits-gabor-autoversenyzonek-all.htmlElkapta a hév Baronits Gábor színészt, és amikor a Forma-1-es pilótával, Jenson Buttonnal közös színpadra lépett, meglepő bejelentést tett.TV + Sztárok--Két Kis Grófo egy képen - Mirigyek közé keveredett a bulibáróhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-kis-grofo-es-az-irigy-honalmirigy-kozos-kepet-keszitett.htmlValami készülődik Mirigyék háza táján. Talán közös nótát hallhatunk hamarosan? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.