Megölte, majd evett áldozataiból a hasfelmetsző nagyi

Oroszország gyilkosság kannibalizmus rendőrség hasfelmetsző nagyi feldarabolás megölés áldozat sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató részletességgel számol be naplójában a sorozatgyilkos nagymama, Tamara Samsanova arról, hogyan ölte meg, majd darabolta fel áldozatait. A rendőrség nem zárja a ki a lehetőségét annak, hogy a 68 éves asszony evett is áldozataiból.

Már 11 gyilkosság elkövetését vallotta be Tamara Szanszanova. A 68 éves asszony, aki hasfelmetsző nagyiként híresült el a sajtóban, az orosz nyomozók szerint nem csupán levágta áldozatai fejét, karjait és lábait, hanem evett is azokból, állítólag a tüdő volt a legkedveltebb testrésze.

Forrás: east2west

A szentpétervári rendőrség egyik nyomozója elmondta: az asszony először altatókat adott be a 79 éves Valentina Ulanovának, akinek gondozója volt, majd egy fémfűrésszel levágta a végtagjait, miközben még élt. Szamszanovát gyanúsítják továbbá férje megöléséért is: a férfi 2005-ben tűnt el, holttestét sosem találták meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.