Hátborzongató részletességgel számol be naplójában a sorozatgyilkos nagymama, Tamara Samsanova arról, hogyan ölte meg, majd darabolta fel áldozatait. A rendőrség nem zárja a ki a lehetőségét annak, hogy a 68 éves asszony evett is áldozataiból.

Már 11 gyilkosság elkövetését vallotta be Tamara Szanszanova. A 68 éves asszony, aki hasfelmetsző nagyiként híresült el a sajtóban, az orosz nyomozók szerint nem csupán levágta áldozatai fejét, karjait és lábait, hanem evett is azokból, állítólag a tüdő volt a legkedveltebb testrésze.

Forrás: east2west

Nem kizárt a kannibalizmus" – mondta el a DailyMailnek egy rendőrségi forrás. Szamszanovát, aki egykor egy szállodánál dolgozott, egy térfigyelő kamera buktatta le, amikor utolsó áldozata holttestétől próbált megszabadulni.

A szentpétervári rendőrség egyik nyomozója elmondta: az asszony először altatókat adott be a 79 éves Valentina Ulanovának, akinek gondozója volt, majd egy fémfűrésszel levágta a végtagjait, miközben még élt. Szamszanovát gyanúsítják továbbá férje megöléséért is: a férfi 2005-ben tűnt el, holttestét sosem találták meg.