Már zongorázhatsz is a budapesti repülőtéren

zongora utazás Ferihegy Liszt Ferenc repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Liszt  Ferenc repülőtér utasforgalmi területére kiállított zongorán bárki játszhat, aki éppen arra jár. Az akció célja pusztán a szórakoztatás és egy lehetőség, amivel az utasok kellemesebben tölthetik el az időt, amíg a repülőjáratra várakoznak a Airport 2B Terminálján.

A zongora a következő hónapokban a nap 24 órájában rendelkezésre áll az utasok számára a B12-es beszállókapu szomszédságában és minden vállalkozó szellemű – de leginkább zenei vénával is rendelkező – utast vár, aki a járat indulása előtt eljátszana egy-két darabot a saját repertoárjából. Az ehhez hasonló kezdeményezés Európa-szerte ismert, már több városban, például Londonban, Párizsban, Athénban vagy Prágában is hajtottak végre sikeres akciót reptereken és pályaudvarokon kihelyezett közösségi hangszerekkel.

Forrás: Richard Galyas

„A megvalósítás célja, hogy hozzájáruljunk a reptér egyediségéhez, hogy az utasok jobban érezzék magukat és hogy bárki, aki késztetést érez és tud zongorázni, az leülhessen és eljátszhassa kedvenc gyerekkori darabját vagy valamelyik slágert.” – mondta el az egyik ötletgazda Pál Kata, a Rotary Club Budapest Center alelnöke.

„Biztos vagyok benne, hogy a terminálon időnként felcsendülő dallamok vidám pillanatokat szereznek majd a repülőtéren naponta megforduló több ezer ember számára, hiszen a zene jobb kedvre derít és kellemesebbé tudja tenni a várakozók idejét és a reptér hangulatát is"

A népszerű üdülővárosokon túl is van élet - Fedezd fel Törökország rejtett kincseit!http://www.life.hu/lifeutazas/20150731-a-nepszeru-udulovarosokon-tul-is-van-elet-fedezd-fel-torokorszag-rejtett-kincseit.htmlSzínültig tele lenyűgöző természeti szépségekkel, napos strandokkal, drámai hegyekkel és egyedülálló építészeti kincsekkel, Törökország az egyik legizgalmasabb nyári úti cél. Isztambul nyüzsgő utcáin sétálni, Kappadókia mesés vidékén barangolni és Pamukkale hófehér mészkőteraszait felfedezni mind-mind hatalmas élmény, ám léteznek más helyek is, amik szépségükben felveszik a versenyt a legfelkapottabb nevezetességekkel. Mutatjuk is őket!UtazásThinkstockRomantikázz Horvátországban: Top 4 helyszín szerelmeseknek http://www.life.hu/lifeutazas/20150729-romantikazz-horvatorszagban-top-4-helyszin-szerelmeseknek.htmlNincs is annál romantikusabb program, mint kéz a kézben andalogni párunkkal az idilli tengerparton, és a homokban ücsörögve gyönyörködni a naplementében. A türkizkék Adria, a kellemes strandok és a labirintusszerű utcákkal átszőtt városok csábító hátteret nyújtanak egy édeskettesben töltött vakációhoz!UtazásThinkstockNe unatkozz a hotelszobában! Rossz időben is élvezetes a Balaton!http://www.life.hu/lifeutazas/20150723-balaton-rossz-idoben-programok-amik-nagyon-jok.htmlA Balatonnál nyaralsz, de beütött a rossz idő? Ne szomorkodj, és főleg ne unatkozz a hotelszobában, hiszen a tó környékén ilyenkor is rengeteg program vár!Utazás--Balatonfüred, te csodás! Irány az északi part legmozgalmasabb városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20150504-balatonfured-te-csodas-miket-nezz-meg-ha-ott-toltesz-el-par-napot-hol-egyel.htmlBalatonfüred az északi part központja, a vitorlázás szerelmeseinek egyik legkedveltebb városa.A strandolásra, jó vacsorákra és Balaton-parti sétákra vágyók egyaránt megtalálják a számukra ideális helyet, a fiatalok pedig a legpörgősebb bulikra is könnyen rábukkannak. Eláruljuk, mit érdemes csinálnod a nyüzsgő nyaralóvárosban!UtazásThinkstockNyári élménykavalkád Görögországban – 4 bűbájos sziget családi vakációhozhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150629-nyari-elmenykavalkad-gorogorszagban-4-bubajos-sziget-csaladi-vakaciohoz.htmlNapsütötte homokos strandok, vízi élményparkok, ínycsiklandó mediterrán ételek, ám mindenekelőtt kényelem és meleg vendégszeretet – ezekért fogja imádni az egész család Görögországot! A festői szépségű szigetek közül próbáltunk meg kiválasztani négy olyat, ami valamennyi korosztály igényeit kielégíti, így egyetlen apró részlet sem hiányozhat a tökéletes nyaraláshoz.UtazásThinkstockKucsera Gábor a kokainbotrányról: "A legrosszabb utat választottam"http://www.life.hu/news/20150806-kucsera-gabor-kajakos-megszolalt-kokainugyben.htmlTegnap robbant a hír, mely szerint a kétszeres világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor is kokainozott. A sportoló, akiknek a botrány karrierje végét jelentheti, most megszólalt az ügyben. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.