Ilyet még nem láttál: a tetőn próbált meg elbújni a rendőrök elől egy férfi

Forrás: Imgur -
észrevétel Michigan rendőrség elrejtőzés letartóztatás háztető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a világ legbénább bűnözője: a michigani férfi a ház tetején próbált elrejtőzni a rá kihívott rendőrök elől.

Aligha bújhatott volna lehetetlenebb helyre az a 25 éves férfi, aki a michigani rendőrség elől a tetőn húzta meg magát.

Forrás: Imgur

A csel néhány perc erejéig be is jött, egészen addig, amíg a helyszínre érkező erősítés észre nem vette, és le nem adta a drótot a házban kutató kollégáknak. A férfit, akire eredetileg csendháborítás miatt hívták ki a rendőrséget, akadályoztatás és ellenállás vétségében letartóztatták.

Hihetetlen sztorik, pórul járt bűnözők

Egy betörés - főleg az áldozatoknak - egyáltalán nem mókás dolog, gyakran történnek azonban olyan szürreális szituációk, amelyek igencsak megmosolyogtatják az embert. A sors ugyebár kiszámíthatatlan, a legelvetemültebb bűnözővel is megeshet, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő azt eltervezte. Íme, a világ legbénább betörései!
Megszólalt a gólyatábori erőszakoló: "Nem mentegetőzöm, nem akarok bocsánatot kérni"http://www.life.hu/news/20150806-eloszor-szolalt-meg-az-elte-golyataboraban-tortent-nemi-eroszak-miatt-elitelt-ferfi.htmlElőször szólalt meg nyilvánosság előtt az ELTE tavaly augusztusi gólyatáborában történt nemi erőszak miatt elítélt férfi.NewsThinkstockLegyen nálad az esernyőd! Újabb felhőszakadás és jégeső várhatóhttp://www.life.hu/news/20150806-ujabb-felhoszakadas-es-jegeso-varhato-csutortokon-es-penteken.htmlFolytatódik a kánikula, a várható zivatarok és jégeső miatt azonban figyelmeztést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Megerősítették a hírt! Megtalálták az eltűnt maláj gép darabjaithttp://www.life.hu/news/20150805-a-hir-igaz-megtalaltak-az-eltunt-malaj-gep-darabjait.htmlJúlius 29-én megtalálták a lezuhant maláj repülőgép darabjait. A maláj miniszterelnök megerősítette, a hír igaz, valóban a gép maradványai azok.News--Véletlenül derült ki, hogy kutyával közösült a férfihttp://www.life.hu/news/20150806-veletlenul-felhivta-baratjat-a-kutyaval-kozosulo-ferfi.htmlRussell Joseph Meyer épp egy kutyával közösült, mikor zsebéből véletlenül felhívta egyik ismerősét. NewsThinkstockÖrömhír: világbajnok lett Cseh Laci!http://www.life.hu/news/20150805-200-meteres-pillangouszasban-a-kazanyi-vizes-vilagbajnoksagon-aranyat-nyert-cseh-laci.htmlCseh László a bronzérem után egy aranyat is szerzett a kazanyi vizes világbajnokságon. News--Kucsera Gábor a kokainbotrányról: "A legrosszabb utat választottam"http://www.life.hu/news/20150806-kucsera-gabor-kajakos-megszolalt-kokainugyben.htmlTegnap robbant a hír, mely szerint a kétszeres világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor is kokainozott. A sportoló, akiknek a botrány karrierje végét jelentheti, most megszólalt az ügyben. NewsMTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.