Hihetetlen sztorik, pórul járt bűnözők - A világ legbénább betörései

Forrás: Thinkstock -
béna otthon betörő rabló vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy betörés - főleg az áldozatoknak - egyáltalán nem mókás dolog, gyakran történnek azonban olyan szürreális szituációk, amelyek igencsak megmosolyogtatják az embert. A sors ugyebár kiszámíthatatlan, a legelvetemültebb bűnözővel is megeshet, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő azt eltervezte. Íme a világ legbénább betörései! 

Rablóból szexrabszolga

Egy 32 éves orosz férfi egy Olga nevű, 28 éves fodrász lány szalonjába próbált betörni, arra azonban nem számított, hogy az áldozata több féle harcművészetben is jártas. A harcos amazon nem csak a szalonját védte meg a betörőtől, egy furcsa gondolattól vezérelve még hasznot is húzott az esetből:

elkapta a férfit, és szexrabszolgaként fogva tartotta két napig.

A lány egy rózsaszín, szőrös bilinccsel a radiátorhoz bilincselte a férfit, viagrával kezdte tömni, és többször is szexuális aktusra kényszerítette. A nem mindennapi fogságból 48 óra múlva szabadult a betörő, akinek első útja egy kórházba vezetett, a kórházból pedig - irónikus módon - a rendőrségre rohant, hogy feljelentse fogvatartóját szexuális erőszak miatt. Válaszul a lány sem volt rest: mikor a rendőrök bekisérték az őrsre, ő a fogva tartott férfi ellen tett feljelentést betörés miatt. Furcsa egy história.

Forrás: Thinkstock

A segítőkész tolvaj

A 21 éves Aaron Evans tudta nélkül segített a rendőrségnek saját maga lebuktatásában. A fiú egy parkoló autót akart ellopni, ami végül sikerült is neki, ám egy fontos momentumot nem vett észre a bűncselekmény közben. A járműben egy biztonsági kamera volt elhelyezve, amely minden mozdulatát videóra vette, ráadásul pedig

a fiúnak - érthetetlen okokból - hatalmas betűkkel a nyakára volt tetoválva a saját neve és születési ideje.

A béna autótolvaj nem csak a rendőrség munkáját könnyítette meg, de még néhány vidám percet is szerzett a nyomozóknak.

Forrás: oddee.com

A randiguru

Egy három főből álló rablóbanda az Ohio állambeli Columbus város egyik családias környékét pécézte ki, vasárnap este rá is rontottak egy otthon pihenő szerelmes párra. A banda némi készpénz, és ékszer eltulajdonítása után gyorsan kereket oldott, ám egyikük, egy bizonyos Stephen Bennett nevű férfi nem bírt a szívének parancsolni és

két órával később visszatért a helyszínre, hogy randira hívja az egyébként kapcsolatban élő Diana Martinezt.

Szerencsétlen szerelmes valószínűleg azt gondolta, hogy az asszony pénze után a szívét is el tudja lopni, a sztori azonban balul sült el: a visszatérő bűnözőt az asszony azonosította és a rendőrök azonnal lecsaptak rá.

Forrás: oddee.com

Ámen

Egy férfi az Advanced America pénzügyi szolgáltató egyik irodájába tört be, és rabolta ki Angela Montez pénztárost. A rablás azonban hirtelen furcsa fordulatot vett, mikor az asszony kétségbeesésében Istenhez kezdett fohászkodni, hogy segítsen neki, majd pedig a betörőhöz fordult, hogy meggyőzze, Isten megbocsájt neki, ha eláll a rablás szándékától. A férfi elmondta Angelanak, hogy van egy kétéves gyermeke, akit el kell tartania, majd arra kérte az asszonyt, hogy imádkozzanak együtt.

A rabló és áldozata ekkor térde ereszkedett és közösen imádkozni kezdett. Nagyjából 10 perc telt el így, majd felálltak, a rabló kivette pisztolyából az egyetlen golyót, azt odaadta az asszonynak és megölelték egymást.

Gondolhatnánk, hogy a sztorinak happy end lett a vége, ám a férfinek mégiscsak szüksége volt a pénzre: hiába a közös ima, a rabló elvette a nő mobiltelefonját és 20 dollárnyi készpénzt, majd elrohant a helyszínről.

Forrás: oddee.com

Értette a tréfát

Egy virginiai házaspár éppen szombat esti futásukból tért haza otthonukba, nem is sejtve, hogy családi házukban rajtuk kívül egy betolakodó is tartózkodik. A betörő éppen a ház emeletén bújt meg és hallgatta ki a párt - bár ne tette volna (legalábbis a saját érdekében). A férj ugyanis éppen egy viccet mesélt feleségének, ám az asszony kacaja mellett a pár egy ismeretlen nevetésre is figyelmes lett.

Igen, a rabló elröhögte magát a viccen, ezzel pedig megpecsételte a sorsát.

A pár természetesen azonnal riasztotta a rendőrséget.

A putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150722-a-legnagyobb-sztarok-gyerekkori-otthonai.htmlMa már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kishazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak. OtthonAFPLovagolj meg egy gigantikus csirkecombot, vagy heveréssz egy méretes perecen!http://www.life.hu/otthon/20150721-vicces-strandkiegeszitok-gumimatracok.htmlEmlékszel még a ronda piros-kék, NDK-s gumimatracokra? Igaz, hogy évente újra kellett őket foltozni, mert elfáradt a napsütésben az anyaguk, de így is évekig bírták a gyűrődést. Ezeknek az ikonikus daraboknak mára (sajnos) leáldozott, különböző vicces gumicsodák garmadája van azonban helyettük a piacon. Otthon--Ettől a luxustól tátva marad a szád - A világ 5 legdrágább jachtjahttp://www.life.hu/otthon/20150716-a-vilag-5-legdragabb-luxusjachtja.htmlA luxusjachtok előkelő helyet foglalnak el a gazdagok vásárlási listáján, már-már státusszimbólumnak számítanak. Némelyik flancos csónak értéke pedig akár a több száz millió dollárt is elérheti. Ha mesésen gazdag vagy, és megengedhetsz magadnak egyet, akkor válogass bátran összeállításunkból.OtthonThinkstockA szellők lágy ölén - A hónap színe a fehérhttp://www.life.hu/otthon/20150716-julius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-feher.htmlKönnyed, légies, és szinte mindenhez illik - július hónap színe a lakberendezésben nem más, mint a szinte mindennel kombinálható fehér.OtthonOrigoA legemlékezetesebb filmes enteriőrök http://www.life.hu/otthon/20150715-a-legemlekezetesebb-filmes-enteriorok.htmlRetro, minimál vagy romantikus? Hozzád melyik lakberendezési stílus áll a legközelebb? Úgy, ahogy a háziállatok is egy idő után hasonlítani kezdenek a gazdijukra, egy ízlésesen berendezett otthon is szinte mindig tükrözi lakója egyéniségét - így van ez a filmekben is! A következőkben összegyűjtöttük a Life.hu kedvenc filmes enteriőrjeit, inspirálódjatok belőlük bátran!OtthonOrigoTöbbmilliós luxuslakosztályok gyerekeknek - Ciki vagy cuki?http://www.life.hu/otthon/20150708-ilyen-luxus-szobakat-terveznek-a-milliomos-gyerekeknek.htmlKicsit giccses, kicsit túlburjánzó, de hát a gyerekért mindent, nem igaz? Nézd végig galériánkat, és szörnyülködj velünk együtt!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.