Tegnap robbant a hír, mely szerint a kétszeres világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor is kokainozott. A sportoló, akiknek a botrány karrierje végét jelentheti,  most megszólalt az ügyben. 

Ahogyan arról tegnap a Life.hu is beszámolt, a kétszeres világbajnok kajakozót egy szúrópróbaszerű vizsgálatnak vetették alá, mely során kimutatták, hogy kokaint fogyasztott. A sportoló a Blikknek úgy nyilatkozott, mivel évek óta nem ért el jelentős eredményeket, hatalmas nyomás nehezedett rá, amit képtelen volt elviselni. 

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Évek óta nem értem el jelentős eredményt sportolóként, ha nem tudtam volna nyerni a szolnoki második válogatón, minden bizonnyal az is versenyzői karrierem végét jelentette volna. A pályafutásom szempontjából tehát rendkívül fontos volt a jó szereplés, és ezt a terhet képtelen voltam elviselni. Lazítani akartam, és a legrosszabb utat választottam. Tisztában vagyok azzal, hogy mekkora károkat okoztam a kajak-kenu sportágnak, egy életen át szégyellni fogom magam. Megbántottam a családomat is, tőlük is elnézést kérek" - mondta Kucsera Gábor.