Hoppá! Az ÉNB sztárjai kicsapták izmos testüket a napra

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
napozás izom Éjjel-nappal Budapest ÉNB Kristóf ÉNB Dávid RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest szexi szereplői napozós, lazulós hétvégi képpel lepték meg rajongóikat.

Drex a kánikulára való tekintettel egy igazi nyári hangulatú képpel kedveskedett a sorozat rajongóinak. Kristóffal és Dáviddal nagyon jól mutatnak, ahogy kicsapták testüket a napra. Szívesen odapillednénk most melléjük.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest
Berki Natasának másfél évesen már 4 motorja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20150808-berki-krisztian-kislanyanak-natasanak-masfel-evesen-mar-4-motorja-van.htmlA kis csöppség odavan a motorozásért, édesanyja Hódi Pamela pedig cuki videóval lepte meg rajongóit, amelyen Nati éppen egyik csajos járgányát villantja meg.TV + Sztárok--Majka kisfia az Ezek megőrültek! forgatásán randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-majkat-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojet-a-show-forgatasara-szulinapja-alkalmabol-elkiserte.htmlValódi családi bulivá fajult az Ezek megőrültek! szerdai forgatása, amikor Majka kis családjával jelent meg a munkahelyén.TV + Sztárok--Vágó István betámadta Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20150808-vago-istvan-kvizprofesszor-betamadta-milliardjai-miatt-andy-vajna-producert.htmlA kvízprofesszor anyagi javai és kérdésesen megszerzett milliárjai miatt vonta kérdőre a világhírű producert.TV + Sztárok--El sem hiszed, kivel szelfizett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-kim-kardashian-hillary-clintonnal-szelfizett.htmlA celebnő meglepő képet posztolt Instgarm oldalára - nem gondoltuk volna, hogy még őt is megnyeri egy szelfi erejéig.TV + Sztárok--Vége! Victoria Beckham besokallthttp://www.life.hu/sztarok/20150807-victoria-beckham-nelkul-indul-turnezni-jovore-a-spice-girls.htmlA hírek szerint nem lesz teljes a csapat a lányok 2016-os világ körüli turnéján, Victoria Beckham ugyanis nem kér a Spice Girlsből.TV + Sztárok--Som-Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámuljákhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-som-balogh-edina-nem-jar-strandra.htmlRitka alkalom, hogy Som-Balogh Edinát nyilvános strandon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenteli minden pillanatát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.