Berki Natasának másfél évesen már 4 motorja van

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke ajándék játék kislány motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis csöppség odavan a motorozásért, édesanyja Hódi Pamela pedig cuki videóval lepte meg rajongóit, amelyen Nati éppen egyik csajos járgányát villantja meg.

Berki Krisztián imádja kislányát és minden vágyát teljesíti. Natinak pedig kedvenc játékából négy darab is van, hogy bárhol tartózkodik ne szenvedjen hiányt.

Nati annyira imád motorozni, hogy ha elfárad képes inkább a kezében hozni, majd a végén megsimogatni! Egyszerűn motor függő a lányom❤️ csak 4 ugyanolyan motorja van egy Apánál, egy Anyánál egy a kocsiban és egy az udvaron

Posted by Hódi Pamela - hivatalos oldal on 2015. augusztus 6.

Majka kisfia az Ezek megőrültek! forgatásán randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-majkat-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojet-a-show-forgatasara-szulinapja-alkalmabol-elkiserte.htmlValódi családi bulivá fajult az Ezek megőrültek! szerdai forgatása, amikor Majka kis családjával jelent meg a munkahelyén.TV + Sztárok--Vágó István betámadta Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20150808-vago-istvan-kvizprofesszor-betamadta-milliardjai-miatt-andy-vajna-producert.htmlA kvízprofesszor anyagi javai és kérdésesen megszerzett milliárjai miatt vonta kérdőre a világhírű producert.TV + Sztárok--VV Dóra mellei kiverik a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20150807-hatalmas-mellekkel-szelfizett-vv-dora.htmlVV Dóri előszeretettel posztol magáról bikinis fotókat, s nem is csoda. Bár az utóbbi időben 10 kilót fogyott, a plasztikcicik keményen állják a sarat. TV + SztárokOrigoEl sem hiszed, kivel szelfizett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-kim-kardashian-hillary-clintonnal-szelfizett.htmlA celebnő meglepő képet posztolt Instgarm oldalára - nem gondoltuk volna, hogy még őt is megnyeri egy szelfi erejéig.TV + Sztárok--Gáspár Győző: "Az egyetlen ember akire számíthatok, az saját magam vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150807-gaspar-gyozo-megdobbento-vallomast-fogalmazott-meg-facebookon.htmlŐszinte vallomást fogalmazott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, aki nem akarja még egyszer, hogy átgázoljanak rajta. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGombos Edina és családja Amerikába költözött http://www.life.hu/sztarok/20150807-amerikaba-koltozott-gombos-edina-es-csaladja.htmlA TV2 műsorvezetője és a férje nem nyaralni mentek az Egyesült Államokba, hanem ott is tervezik a további jövőjüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.