A légiutas-kísérők kitálaltak arról, ki a legjobb fej, és ki a legelviselhetetlenebb híresség, akit valaha kiszolgáltak a fedélzeten.

A vagyon és a hírnév nem feltétlenül jár kéz a kézben a kedvességgel és a jóindulattal - derül ki a Pprune.org oldalon fenntartott fórumon, ahol légiutas-kísérők mondják el véleményüket egy-egy hírességről.

Forrás: AFP

 A hamarosan a Szigeten koncertező Robbie Williamset például egyenesen beképzeltnek nevezik, ám hasonlóan járt a McLaren Forma-1-es igazgatója, Ron Dennis is. "Ez egy VIP-járat, mondja meg nekik, hogy ez vészhelyzet!" - így akadt ki a milliomos egy alkalommal, amikor kiderült, hogy késni fog a gépe.

Naomi Campbell-lel sem leányálom az utazás, őt egyenesen "rémálomnak" nevezik a stewardessek. A szupermodellt például többször ki is tiltották a British Airways járatairól, akkora balhékat csapott. Szerencsére azért akad bőven példa az ellenkezőjére is.

Justin Timberlake-et kedvesnek és közvetlennek írják le, Katalin hercegnővel az égvilágon semmi probléma nincs, míg férje, Vilmos herceg nagyon beszédes és szórakoztató tud lenni. Kylie Minogue-ot egyenesen elbűvölőnek nevezték. Piros pont jár továbbá Ewan McGregornak, Kristen Stewartnak és Graham Nortonnak is viselkedésükért.